muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Pòrtol guanya i ja pensa en el darrer partit contra el Tenerife

Els de Vallín no patiren per imposar-se al Sant Pere i Sant Pau

TARRAGONA 0
CV PÒRTOL 3

TARRAGONA: Antequera, Aguiló, Aguilá, Bescós, Vadnov y Verbeke -sis inicial. També jugaren Peribáñez (lliure) i Solanas.
CV PÒRTOL: Ernesto Rodríguez, Prieto, Javi Rodríguez, Todorov, Celan i Alzamora -sis inicial. També jugaren Oliva (lliure), Carrasco y Jennewein.

ÀRBITRES: Jordi Santos (Col·legi català) i David Fernández (Col·legi català). Sense targetes.
PARCIALS: 23-25 (23 minuts), 22-25 (23 minuts) i 18-25 (20 minuts).
PISTA: Pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau (Tarragona). Aproximadament 150 espectadors.

El Festival Park Pòrtol es presentà al pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau com un equip sòlid i amb aspiracions per evitar caure al play-off pel descens davant d'un rival que, tot i estar molt a prop a la classificació, afrontava el partit amb una situació ben diferent. Els jugadors del Sant Pere i Sant Pau arribaven al seu darrer partit en Lliga regular com a locals amb el cap cot després d'estar condemnats a la salvació. Mentrestant, el Pòrtol s'ho jugarà tot la propera setmana contra l'Arona Tenerife Sur al pavelló de la Salle del Pont d'Inca.

El primer set fou de respecte mutu i es decantà de manera ajustada a favor del conjunt de Vallín amb un 23-25 que deixava les opcions obertes als locals en les dues mànigues restants, però les errades en defensa del conjunt català, la fragilitat dels seus bloqueigs i les rematades errades en moments clau, sepultaren finalment el Sant Pere i Sant Pau tarraconí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.