algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.84°
10°

Luque, lesionat, no jugarà a Tenerife

El màxim golejador del Mallorca no s'ha recuperat de les molèsties musculars i no viatjarà amb l'equip

40160
Losada substituirà Luque a l'onze titular. | T.MONTSERRAT.

Albert Luque és baixa definitiva. El davanter català no ha aconseguit recuperar-se a temps de les molèsties musculars que va patir durant l'escalfament previ al partit contra l'Osasuna i no viatjarà avui amb l'equip a Tenerife, perdent-se així el seu segon partit en el que va de Lliga. Així ho va confirmar ahir dematí el mateix tècnic mallorquinista, Sergio Kresic, a l'hora de comunicar el nom dels devuit jugadors convocats per disputar el partit a l'Heliodoro Rodríguez en el qual, segons el mateix tècnic, només s'hi val guanyar. Roa, Leo Franco, Campano, Carlos, Cristian Diaz, Etoo, Ibagaza, Marcos, Losada, Nadal, Niño, Novo, Olaizola, Paunovic, Robles, Siviero, Miquel Soler i Paco Soler conformen la llista de l'expedició mallorquinista encarregada de dur a bon port la difícil missió de sumar la tercera victòria consecutiva en aquest tram final de Lliga.

Concretament, es tracta dels mateixos devuit jugadors que la setmana passada foren convocats per al partit contra l'Osasuna, amb l'única novetat de l'entrada a la llista d'Olaizola, que la setmana passada fou baixa per sanció, en el lloc del lesionat Luque. L'absència del màxim golejador del Mallorca a la davantera mallorquinista és una dada que preocupa al si de l'equip, en especial el mateix Kresic, qui va reconèixer que «qualsevol jugador que no estigui en condicions de jugar trastoca els plans del tècnic, i si a més és un home tan important per a l'equip com Luque, doncs encara més». Quasi amb total seguretat el seu lloc a la davantera l'ocuparà Losada, qui va marcar tres gols als dos primers partits que disputà de titular després de la seva llarga lesió i aprofitant la marxa d'Etoo amb la seva selecció. «El Chino», autor de tres gols a la Lliga, formarà parella amb el camerunès Samuel Etoo, el segon màxim golejador del Mallorca, amb cinc gols, mentre que Ariel Ibagaza se situarà a la mitja punta.

D'altra banda, al mig del camp Kresic tornarà a alinear de sortida l'únic jugador del primer equip que ha disputat tots els partits oficials d'aquesta temporada, Marcos, qui probablement formarà el doble pivot amb Robles. La presència de l'internacional sub-21 a l'onze inicial no està del tot assegurada, ja que si bé la setmana passada davant l'Osasuna va firmar una bona actuació, és probable que amb Paco Soler totalment recuperat de les molèsties el tècnic croata opti per la veterania de «Chichi» al mig del camp per suplir la baixa del també lesionat Vicente Engonga.

A la rereguarda, tot apunta que Sergio Kresic torni a repetir la muralla de cinc defenses per protegir la porteria que ocuparà el meta argentí Carlos Roa i evitar-se sorpreses desagradables. Així, la defensa la formaran Olaizola, que entrarà en lloc d'Alejandro Campano, Niño, Nadal, Siviero i Miquel Soler. El croata va tornar a apostar pel sistema de cinc defenses, tres d'ells com a centrals, al partit contra el Rayo Vallecano, en el qual el Mallorca va fer fa quinze dies la primera passa per sortir del pou de la Segona. En cas de guanyar al Tenerife, l'equip vermelló enfonsaria un rival directe al descens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.