algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Oliete: «El Menorca ha estat el just vencedor del derbi»

Quino Salvo, com l'entrenador del Drac Inca, coincidí a destacar Paco Rueda

L'entrenador del Bàsquet Inca, José Luis Oliete, va reconèixer ahir al final del partit que el «Menorca és el just vencedor del derbi». El tècnic inquer assegurà que «ha estat un partit molt bonic, ja que el final ha estat obert i hem perdut perquè hem pagat les petites errades comeses en els moments clau del matx. Ells, en canvi, han estat molt bé en aquests detalls. Han aguantat millor la pressió i, sobretot, en els darrers minuts han tingut les coses més clares».

Oliete destacà especialment l'aportació de Paco Rueda, que fou un perenne malson per a l'equip del Raiguer. «En els darrers quatre minuts, sobretot, Rueda ha estat en tots els moments cabdals. En una jugada, Green rebutja una pilota i Rueda, a més a més d'anotar els dos punts, fica el llançament addicional», i insistí a dir que «aquests petits detalls són els que decanten la victòria cap a un equip o cap a un altre». Pel que suposa aquesta derrota a la classificació, Oliete no va voler ser alarmista. «Queden encara cinc jornades i hem de ser conscients que la pressió que avui hem viscut en els minuts finals ens la trobarem al final de cada partit, però això és el divertit del bàsquet», manifestà finalment.

Quino Salvo, per la seva part, coincidí amb Oliete a assenyalar l'extraordinari matx realitzat per Paco Rueda. «Ha fet un partidàs. Ha estat en un vertader estat de gràcia, però tampoc no cal oblidar que tot l'equip ha fet una tasca important», digué. Salvo confessà que una de les principals armes emprades contra el Drac Inca fou la zona i explicà que «sabíem els problemes que hi tenen perquè ho havíem vist en el partit de Melilla. Per això, ho havíem assajat i avui ho hem posat en pràctica... Al final, hem tingut el cap més fred i per això hem guanyat», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.