algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Albert Luque millora, però encara és dubte

El golejador no es va fer cap ressonància magnètica ahir i no se sabrà si jugarà fins dissabte

40166
Albert Luque només va estar 57 minuts sobre el camp el passat diumenge.

El concurs d'Albert Luque a l'importantíssim partit que ha d'afrontar el Reial Mallorca aquest diumenge a l'estadi Heliodoro Rodríguez López de Tenerife és, ara per ara, la gran incògnita de l'equip que dirigeix Sergio Kresic. El davanter català pateix unes molèsties als adductors de la seva cama esquerra que el converteixen en seriós dubte de cara a un partit decisiu per sortir de la zona baixa de la classificació.

El màxim golejador del conjunt vermellenc aquesta temporada (10 gols en Lliga) no ha entrenat encara al ritme dels seus companys per unes molèsties que ja el van obligar a abandonar el terreny de joc en els primers minuts de la segona meitat el passat diumenge en el partit que el Mallorca jugà a l'estadi de Son Moix contra l'Osasuna. Per ahir dijous estava previst en un principi que el jugador mallorquinista es fes una ressonància magnètica a la Policlínica Miramar, però no va ser així. El cos mèdic del Mallorca ja havia decidit que Luque no entrenàs aquesta setmana amb els seus companys i vista l'evolució de la dolència, decidí ahir continuar el tractament sense necessitat de practicar cap ressonància.

Luque serà dubte fins a darrera hora. De fet, el club ha anunciat que fins el dia abans al partit, dissabte, no es coneixerà si les molèsties als adductors l'impediran jugar contra el Tenerife, en un partit en el qual els seus gols es fan més necessaris que mai. El seu substitut a la davantera, si finalment no pot vestir-se de curt diumenge, serà Roberto Losada. El davanter vigués ha fet de parella ofensiva de Samuel Etoo en les proves que Sergio Kresic ha realitzat fins el moment aquesta setmana i podria recuperar la titularitat després d'haver-la cedit al partit que el Mallorca va guanyar a l'estadi madrileny de Vallecas fa poc més de 15 dies.

El canvi d'esquema de Kresic, que fa dos partits va decidir tornar a alinear cinc defenses, va propiciar la sortida de Losada de l'onze inicial, que podria tornar ara per circumstàncies poc desitjables per a qualsevol jugador de futbol, la lesió d'un company. Qui sí podrà estar a Tenerife és el defensa Xabier Olaizola, que no havia pogut jugar contra l'Osasuna per acumulació d'amonestacions: contra el Rayo Vallecano havia vista la desena targeta groga de la temporada i, per tant, complia el seu segon cicle. D'aquesta manera, l'equip titular de Tenerife, segons els assaigs de Kresic, podria ser el format per Roa a la porteria; Olaizola, Nadal, Niño, Siviero i Miquel Soler en defensa; Paco Soler i Marcos com a pivots; Ibagaza, Etoo i Losada a la davantera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.