nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

Morbo amb regust de Champions

Inter i València inicien avui la lluita per un lloc a semifinals

L'Inter de Milà i el València començaran a disputar-se avui (21.00/Canal 9) un lloc a les semifinals de la Copa de la UEFA, en un partit amb regust de Lliga de Campions, i amb el morbo de la presència d'Héctor Cúper a la banqueta italiana. El conjunt italià arriba a aquest partit en un estat de forma i moral immillorables, ja que ocupa el lideratge del Calcio, compartit amb la Roma, i sobretot després del gran partit realitzat davant la Juvenutus, que finalitzà amb empat a dos gols.

El conjunt d'Héctor Cúper, després de l'empat davant la «Vecchia Signora» amb dos grans gols de Clarence Seedorf, ja quasi ha assegurat la seva participació a la Lliga de Campions de l'any vinent, ja que suma 53 punts, 13 més que el cinquè classificat i nou més que el quart. Per aquest partit, el preparador argentí no podrà comptar amb la parella de Zanetti a l'eix de la medul·lar, i Di Biagio, que complirà un partit per acumulació d'amonestacions. La baixa de l'italià s'afegeix a les habituals de Farinós, que pateix una pubàlgia, i Ronaldo, amb problemes al genoll.

A la plantilla de l'Inter destaca la presència de jugadors que passaren per la Lliga espanyola, com l'exvalencianista Farinós o l'holandès Clarence Seedorf, que jugà al Reial Madrid. A més, destaca la qualitat de Vieri, el porter Toldo, el lateral argentí Zanetti o el portuguès Conceiçao. Això no obstant, el gran protagonista a la trajectòria del conjunt milanès a la competició continental és Mohamed Kallon. El jove davanter de Sierra Leona és el màxim artiller, amb cinc gols.

El conjunt de Mestalla arriba a terres italianes amb la intenció de rompre la seva mala ratxa en aquest país, on mai no ha aconseguit guanyar un partit. Rafa Benítez tindrà el dubte fins a darrera hora de si podrà comptar amb dos dels seus jugadors: Kily González i David Albelda, que acabaren «tocats» en el partit contra el Sevilla. Per contra, sí que podrà comptar amb Vicente.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.