algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El campió i la ventafocs obren la fase final de la Copa del Rei

Barcelona-Caja San Fernando i Madrid-Estudiantes seran els primers enfrontaments de quarts de final

El Barcelona, vigent propietari del títol de Copa, i el Caja San Fernando, el conjunt pitjor situat en tots els pronòstics, tenen el privilegi d'inaugurar la LXVI edició copera a Vitòria (18.15), encara que el seu matx és el més desequilibrat de tots els quarts. La mala ratxa dels sevillans en les darreres jornades de Lliga és la causa d'aquest desequilibri, ja que els homes de l'italià Marco Crespi han encadenat sis derrotes consecutives. No obstant això, la saturació física de l'equip català, que dissabte perdia el lideratge de l'ACB davant el Tau de Vitòria en el mateix escenari de la Copa, pot canviar les previsions.

El plat fort de la primera jornada serà el derbi madileny (20.30) entre Reial Madrid i Estudiantes. Els dos equips, amb comptes pendents de la primera volta, tornaran a creuar-se en la Lliga d'aquí a una setmana en pista col·legial. El darrer episodi, dins l'extens historial d'enfrontaments que ambdós clubs han sostingut, acabà amb un estret 82-80 a favor del conjunt madridista, que necessità una pròrroga a la seva pròpia pista per desfer-se d'un adversari històricament incòmode i procliu a ressorgir quan el seu gran enemic s'hi posa davant.

Els altres dos partits de quarts de final es disputaran demà divendres. L'amfitrió, el Tau de Vitòria, jugarà contra el DKV Joventut (18.15) i l'Unicaja de Màlaga farà de local contra el Pamesa València (20.30).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.