nubes dispersas
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
16°

Nadal: «Un triomf no ens donaria la calma total»

El manacorí creu que al Mallorca encara li queden moltes finals per salvar-se definitivament

40176
El grup va reprendre ahir l'activitat amb la ment posada a Tenerife. | T.M.

Després del descans setmanal de dimarts, la plantilla del Mallorca continuà ahir preparant el vital partit de diumenge contra el Tenerife en un bon clima de feina, al qual ajuden les dues victòries consecutives contra el Rayo Vallecano i contra l'Osasuna. L'equip, però, manté la prudència i fa feina amb la ment posada en la següent «final». En aquesta línia es manifestà ahir el manacorí Miquel Àngel Nadal. «Fins que no haguem aconseguit un nombre determinat de punts, no podem pensar en la tranquil·litat i ens haurem de plantejar cada partit com una final, començant pel de Tenerife», afirmà el central del Mallorca.

Les dues darreres victòries, per tant, no han fet que la plantilla vermellenca es relaxi, sinó que se centri en el que queda de Lliga amb una visió molt més optimista que fa 15 dies. Queda molta Lliga, de tota manera, i el triomf a Tenerife, encara que seria el tercer consecutiu i deixaria molt tocat un rival directe per sortir de la zona més baixa de la taula, no seria definitiu, en opinió de Miquel Àngel Nadal. «Jo no em fix en les estadístiques. Jo crec que el resultat de Tenerife, sigui una victòria o una derrota, no ens donarà més tranquil·litat... està clar, tanmateix, que una victòria seria el millor resultat i ens donaria, per dir-ho d'alguna manera, un marge de calma superior», explicà el defensa vermellenc.

El rival de diumenge és un equip que en l'actualitat es troba en una situació similar a la del Mallorca, però amb puntualitzacions. El Tenerife està en una línia ascendent després d'haver tocat fons fa tres setmanes. El seu canvi, però, es deu al relleu en la banqueta. Javier Clemente, que substituí Pepe Mel, ha aconseguit fins ara resultats molt positius: dues victòries i un empat en els tres partits que ha dirigit. «Sí, és cert que ells han fet set punts des que Clemente és entrenador, duen molt bona direcció i els fa més perillosos que abans», assegurà Nadal, que només va tenir bones paraules per al tècnic del Tenerife, amb el qual ha coincidit en moltes convocatòries de la selecció espanyola: «No puc xerrar malament d'ell, només tinc bones paraules per referir-me a Clemente. Està clar que s'ha notat molt la seva arribada a la banqueta».

Nadal va recordar també el gest de ràbia que va fer quan marcà el tercer gol del Mallorca contra Osasuna diumenge passat amb un excel·lent cop de cap. «Un poc reflecteix el sentiment d'aquest equip, que pateix molt per aconseguir les victòries. Vèiem com després de guanyar per 2-0 se'ns estava escapant una oportunitat d'or de sumar tres punts més i el meu gol significava el triomf», explicà el defensa manacorí. Miquel Àngel Nadal no s'acaba d'explicar per què el Mallorca ha aconseguit remuntar el vol en els darrers dos partits, quan més enfonsat semblava anímicament. «Crec que ha estat per la necessitat de guanyar partits i l'ansietat de sortir de baix», argumentà l'internacional. Nosaltres sabem que l'única manera de sortir és guanyant partits», afegí més tard.

Luque no s'entrenà per problemes musculars
Sergio Kresic hagué d'assajar ahir amb una davantera formada per Ibagaza, Etoo i... Losada. El partidet de l'entrenament va registrar aquesta novetat per la baixa del teòric davanter titular, Albert Luque. El màxim golejador del Mallorca en la Lliga no s'entrenà ahir per culpa d'uns problemes musculars, concretament unes molèsties a l'adductor de la seva cama bona, l'esquerra. Luque descansà ahir per no forçar la seva musculatura, però en teoria no hi ha d'haver cap problema perquè surti en l'onze titular del proper diumenge a l'estadi Heliodoro Rodríguez López.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.