algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca, radiografiat amb bon humor

Tomeu Terrassa, Juan M. Giménez i Pep Verger conversaren amb membres del Club dels Joves Periodistes

Els periodistes Tomeu Terrassa, Pep Verger i Juan Miguel Giménez varen congregar ahir al Teatre Municipal un grup d'al·lots del Club dels Joves Periodistes de Diari de Balears per debatre amb ells la situació actual del Reial Mallorca, centrant la conversa en la crisi esportiva que passa l'equip aquesta temporada. La naturalitat amb què es mostraren els tres protagonistes de la taula rodona propicià un debat molt viu entre els periodistes i els joves que aspiren a ser-ho, que demostraren estar molt interessats en la pobre actuació de l'equip vermellenc enguany a Primera Divisió.

Les primeres preguntes a Verger, Terrassa i Giménez foren sobre les causes d'aquesta crisi de resultats. Segons Pep Verger, el motiu ha estat «un cúmul de circumstàncies», començant per la contractació errònia del tècnic alemany Bernd Krauss i passant per la mala política de fitxatges. Juan Miguel Giménez apuntà precisament la «falta de planificació» de la directiva. Més tard, el debat s'encaminà cap a un altre tema molt patent en l'esport d'avui dia. «Ara tot és un negoci», afirmà Tomeu Terrassa, i els altres contertulians mostraren el seu acord explicant anècdotes de fa uns quants anys que demostren que el futbol ha perdut el sentimentalisme.

No tot varen ser, però, opinions coincidents. El rendiment d'alguns jugadors veterans, com Olaizola o Miquel Soler, va dividir escenari i platea, i cadascú va opinar favorablement o desfavorablement sobre si s'han de renovar aquests i d'altres veterans. En definitiva, bon humor, rialles i algunes polèmiques sanes, amb tres protagonistes especialment avesats a divertir-se. Destacà el paper animador de Tomeu Terrassa, que mostrà la seva cara més divertida, conversant en tot moment amb els al·lots i explicant vivències de la seva experiència com a periodista esportiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.