algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Javier Irureta: «Hem fet un partit molt intel·ligent»

El tècnic del Deportivo es mostrà satisfet de com el seu equip sabé aguantar el marcador al Bernabéu

El Deportivo embogí amb el gol de Sergio al minut cinc, el següent de Tristán al minut 37 i, especialment, amb la senyalització de la fi del partit i el moment de rebre la Copa que els proclamava campions. En aquest ambient d'eufòria, però, destacava Javier Irureta, que era potser la persona més serena en les celebracions ahir sobre la gespa de l'estadi Santiago Bernabéu. El seu caràcter ha estat clau per a aquest títol i es demostrà també després de la final d'ahir.

El tècnic basc va ressaltar que el seu equip havia fet un partit molt intel·ligent: «Al segon temps hem fet allò que era necessari. Potser haver-se llançat a l'atac hauria estat un suïcidi i per això crec que ha estat correcte tirar-se enrere i defensar el resultat». En aquest sentit, l'entrenador deportivista tenia clar que era el Reial Madrid qui havia d'arriscar per capgirar el marcador, i per això només calia esperar-lo.

Segons Irureta, la clau del partit «ha estat tenir el control de la pilota» als primers 45 minuts i, sobretot, «haver dominat el ritme del partit perquè el Reial Madrid no pogués accelerar massa el joc». «No ens interessava un partit esbojarrat perquè això hauria afavorit el Madrid i ens hagués perjudicat a nosaltres», va afegir l'entrenador del recent equip campió de la Copa del Rei.

El tècnic deportivista no va poder contenir l'alegria que suposava la victòria d'ahir contra el Reial Madrid i, a més, al Bernabéu, però en tot moment es va mostrar molt més calmat que els seus jugadors, els quals varen assegurar que «només un dels dos podia guanyar i nosaltres hem estat molt més superiors que el Madrid durant els 90 minuts de partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.