nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Repòquer d'ors per a Espanya

Acaba primera en el medaller després del triomf de Marta Domínguez

La palentina Marta Domínguez va rematar amb la seva primera medalla d'or en uns Europeus de pista coberta l'esplèndida actuació de l'equip espanyol que, amb onze medalles va polvoritzar el seu rècord absolut a Viena i acabà primera al medaller. A la sorprenent collita de medalles en un sol dia que Espanya aconseguí dissabte, s'afegiren l'or de Marta Domínguez, que va trencar així el seu malefici del bronze, i els tercers llocs d'Antonio Reina (800 metres) i el relleu masculí 4x400.

Domínguez es va trobar amb una cursa inesperada. Ningú no s'atrevia a estirar del grup i va ser ella qui, per evitar cops de colze i recordar el seu rang de subcampiona mundial de 5.000, es va posar al front d'un grup que va córrer lent al primer quilòmetre. Antonio Reina, que en principi no volia venir a Viena, tornarà dilluns a Sevilla amb el bronze en 800 metres i un rècord d'Espanya de categoria internacional (1:45:25) destrossant el de Luis Javier González, que datava de l'any 1994.

El 4x400 rematà la feina amb un bronze i un nou rècord d'Espanya. Carlos Meléndez, David Canal, Salvador Rodríguez i Alberto Martínez tancaren l'espectacular compte de medalles espanyoles. Espanya ha sumat un total d'onze medalles, cinc d'or. Per darrere d'Espanya ha acabat Rússia, amb un metall mes, dotze en total, però amb menys plates, dos per tres d'Espanya. En el tercer lloc ha acabat la sorprenent Polònia, que ha sumat un total de set medalles en aquests campionats. Marta Domínguez assegurà després del seu triomf: «Per mi, aquesta victòria té un gust especial perquè he derrotat a les millors (en referència a les russes)».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.