algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

Balears es juga la classificació a Vilafranca

Andalusia, Principat d'Astúries i Galícia seran les tres seleccions contrincants de la illenca

Els actes esportius del Dia de les Illes Balears comptaran amb un de molt especial de cara a la promoció d'una especialitat esportiva en creixement a les Illes: el futbol femení. Les seleccions balears sub 17 i sub 25 disputaran a Vilafranca la segona fase del Campionat estatal de Seleccions Autonòmiques, des d'avui i fins diumenge. Principat d'Astúries, Andalusia i Galícia seran tres duríssims rivals pels combinats de Javier Herreros i David Fernández en un torneig que comença avui dematí al Molí de Vilafranca a partir de les 10.30 amb l'enfrontament entre Balears i Principat d'Astúries sub 17. Seguidament, a les 12.30, jugaran les mateixes seleccions, però en categoria sub 25.

Dissabte dia 2, els combinats de les Balears no trepitjaran la gespa artificial del Molí. Serà diumenge dematí quan els dos equips de les Illes s'enfrontin a Andalusia en les seves respectives categories. La gran atracció del torneig pel públic mallorquí serà la jove jugadora del Platges de Calvià, Marga Mas, que sota la seva condició d'internacional per la selecció espanyola, s'ha convertit ja en el mirall de les joves mallorquines que es vulguin dedicar al futbol.

La segona fase va ser presentada ahir pel president de la Federació Balear, Antoni Borràs del Barrio, i la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus, que varen destacar el caràcter «promocional» del campionat pel que a fa al futbol femení a les Balears.

La directora general va voler agrair l'esforç de la Federació Balear, organitzadora del torneig, per dur aquesta fase a Mallorca i també de la Federació Espanyola, que ha fet una inversió econòmica especial per les dificultats que suposa organitzar un esdeveniment d'aquest tipus a una illa. És el segon pic que Mallorca celebra una segona fase del Campionat estatal d'autonomies, després que fa dues temporades, el Poliesportiu de Sant Ferran fos la seu d'aquest torneig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.