• Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Can Pedro no perdona contra Sa Pobla

Els visitants imposaren el seu ritme i s'avançaren al marcador ja al primer quart (19-30)

SA POBLA 81
CAN PEDRO 96

BÀSQUET SA POBLA (43+38): A. Carbonell (5), Mir (15), Soler (4), Pol (12), Blanco (15) "cinc inicial", Ignacio (4), Socies (3), Martorell (17), J. Carbonell (2) i Munar (4).
15/28 tirs lliures, 30 faltes personals comeses. Eliminat: Martorell.
MESÓN CAN PEDRO (52+44): Barrios (5), Miralles (25), Ramon Marín (20), Micki Corbacho (16), Navarro (3) "cinc inicial", Ferrater (3), De Guzmán, Castro (7) i Ortiz (16).
22/40 tirs lliures, 25 faltes personals comeses. Eliminat: Castro.
MARCADOR (cada quart): 19-30, 43-52 "mitja part", 61-77 i 81-96 "resultat final).
ÀRBITRES: Mohamed i Sandra Zotes.

Els visitants començaren dominant el partit, i aconseguiren ja en el primer quart un avantatge d'11 punts (19-30), gràcies als encerts en els llançaments de triples. En total, sumaren un total de 12 cistelles durant l'enfrontement disputat al pavelló municipal de sa Pobla. Aquesta victòria permet a l'equip de la Platja de Palma mantenir la lluita pel segon lloc i esperar possibles derrotes del líder invicte, el Bàsquet Muro. L'equip local intentà sense èxit reduir les diferències, però els jugadors d'Arbúcies controlaren el matx i no deixaren escapar mai el possible triomf.

La victòria a fora permet al club de la Platja de Palma mantenir la seva posició entre els quatre primers classificats de la primera fase de la competició de Lliga, mentre que els locals continuen en un lloc a prop de les places de descens. La major alçada dels visitants va permetre al cinc visitant controlar el joc davall la cistella i mantenir, així, l'avantatge adquirit. L'equip pobler, molt lluitador com sempre, té el desavantatge d'haver de jugar contra equips amb una mitjana d'altària superior que permet controlar els contracops. Miralles i Ramon Marín, amb 25 i amb 20 punts, varen ser els màxims anotadors del Mesón Can Pedro en el pavelló pobler.