algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Luque reconegué que els vermellencs han de millorar el seu joc

«Jo també criticaria l'equip»

Per Albert Luque no hi valen les excuses. El davanter reconegué ahir que l'equip del Reial Mallorca està pecant de desconcentració en els partits, cosa que deriva en la subsegüent derrota i pèrdua de punts, i apuntà que «les jornades passen i no podem perdre més temps. Si pogués canviar els meus vuit gols per punts, ho faria». El mateix Luque confessà que «la situació és complicada i la premsa i la gent ens ataquen, però és normal. Si jo fos periodista també criticaria l'equip, perquè ho estam fent malament. Som un equip per estar a dalt, però darrerament no jugam al 100% i això es notà a Las Palmas».

Davant d'això, Luque es mostrà comprensiu amb el mal moment que viu l'afició. «Si diumenge ens xiulen ho entendré, però els demanaria que fessin un esforç i ens donassin suport, perquè en necessitam per guanyar», conclogué. Respecte de la possibilitat que un sistema massa defensiu hagi contribuït a enfonsar el Mallorca en la situació actual, el davanter assegurà que «és ver que des que jugam amb cinc defenses tenc menys ocasions de gol, però també ho és que amb Kresic he marcat més gols que en tots els partits anteriors». No obstant això, el davanter no pogué negar que tenir Etoo o Losada al seu costat «m'ajuda molt a l'hora d'encarar la porteria».

Pel que fa al partit davant de l'Athletic, segons Luque és determinant, des del moment en què els mallorquinistes viatgen al feu de l'Alabès d'aquí a quinze dies. «L'Athletic té molt a dir diumenge a Son Moix, perquè és un dels equips amb millor estadística fora camp, però a nosaltres només ens val guanyar i no ens podem limitar a cercar l'empat». Luque, tot i assegurar que al vestidor ni tan sols no es considera la idea de jugar a Segona, explicà que «si les coses van malament i a final de temporada el Mallorca decidís traspassar-me per recuperar-se, jo ho entendria, sempre que fos una necessitat del club i l'equip al qual em venguessin em convencés».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.