algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Kresic: «No estan per jugar els noranta minuts»

El croata creu que «és molt arriscat» que Ibagaza i Losada disputin el partit complet a Las Palmas

Sergio Kresic vol tenir una cura especial de les seves peces més preuades. El tècnic croat ha recuperat en dues setmanes Ariel Ibagaza i Roberto Losada, que viatjaran a Las Palmas amb la resta de convocats, però ha demostrat que és partidari de tenir-los entre cotons. Malgrat poder comptar amb ells en plenitud de facultats, Sergio Kresic avançà ahir dematí, després de l'entrenament que realitzà la primera plantilla a la ciutat esportiva Antonio Asensio, que cap dels dos no està en condicions de jugar el partit complet. «És arriscat per a nosaltres que tant Ibagaza com Losada juguin els noranta minuts, és més, crec que no estan per fer-ho. Acaben de sortir de sengles lesions perilloses i precipitar la seva tornada podria ser fatal per a ells i, a la llarga, per a nosaltres», manifestà Kresic.

El mitjapunta argentí ja jugà uns minuts la setmana passada a Valladolid i l'equip ho notà. Quan Ibagaza botà al Nuevo Zorrilla quan quedava menys de mitja hora per al final del matx, l'equip experimentà una considerable millora en atac. El Mallorca, amb l'argentí entre línies, recuperà la verticalitat i vistositat ofensiva que l'alçà al tercer lloc de la classificació la passada campanya.

Losada, per la seva banda, ha entrat en una convocatòria després de més d'un any sense fer-ho. El davanter es lesionà de gravetat a Riazor quan militava en les files de l'Oviedo i demà a Las Palmas pot disputar els seus primers minuts des d'aleshores. Aquesta ha estat una gran setmana per al davanter gallec, que primer rebé l'alta mèdica i després entrà en la convocatòria de l'equip. El Xino té moltes ganes de tornar a trepitjar la gespa en un partit oficial i ha demostrat en moltes ocasions estar molt motivat per fer-ho amb la camiseta vermellenca. «El Mallorca confià en mi quan no podia ni caminar i ara li he de tornar aquesta confiança en el camp, amb gols i bon joc».

I és que el concurs d'ambdós jugadors esdevé fonamental per al Mallorca en els següents partits. Els vermellencs, que han perdut Samuel Etoo, han de menester jugadors desequilibrants a partir del centre del camp, i tant Ibagaza com Losada reuneixen les característiques ideals per inclinar la balança a favor del seu equip. A Valladolid es demostrà que Luque està massa tot sol a la davantera i que ha de menester rebre pilotes en condicions. I especialment ara, quan el Mallorca és més feble defensivament, fet que ha de compensar elevant la seva efectivitat de cara a la porta rival.

Etoo, descartat oficialment  
El Reial Mallorca rebé ahir la notificació oficial de la Federació Camerunesa en la qual informà que no permet a Samuel Etoo incorporar-se a l'equip vermellenc per al partit de Las Palmas. El club illenc va voler esgotar la darrera possibilitat de tenir el jugador, que juga avui a Tunísia, i es negà a jugar a l'Insular avui vespre. Las Palmas havia demanat al Mallorca avançar el matx, però els vermellencs s'hi oposaren «perquè encara hi havia una petita opció» per poder disposar del davanter. «Etoo juga a Tunísia, que tan sols està a dues hores de vol de Las Palmas. Nosaltres vàrem intentar convèncer la federació del seu país perquè el deixàs viatjar, però no ha estat possible. És per això que ens negàrem a jugar dissabte», explicà ahir Sergio Kresic en la roda de premsa que oferí a Son Bibiloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.