algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Tomeu Llompart exigí als jugadors més concentració als partits

«Hem de ser un equip guanyador»

El Mallorca B no s'ha vist afavorit pel descans nadalenc i afronta el proper partit contra el Linense des de la desena posició a la classificació i amb les instruccions clares de Tomeu Llompart de «no sortir com un equip conformista, hem de ser un equip guanyador». I és que el filial mallorquinista veu perillar la categoria per demèrits propis, ja que no han puntuat al Lluís Sitjar des del passat dia 10 de novembre, quan empataren a zero amb el Motril. Des d'aquell dia el filial no sap el que és sumar punts a casa, i ni tal sols el canvi d'any aconseguí anul·lar aquesta tònica.

Per Llompart, però, la situació no és tan crítica com sembla: «Aquesta mala ratxa no durarà sempre. L'única cosa que ens falla és que no guanyam dins ca nostra, hem tingut mala sort i hem perdonat partits fàcils», i afegí que «hem de deixar de regalar gols i, en conseqüència punts al contrari. L'objectiu ara és salvar la categoria». Tan simple com la solució és, segons el tècnic inquer, la fórmula per dur-la a terme: «Hem de sortir al camp més concentrats i amb la ment posada en la victòria. Crec que aconseguirem salvar la situació perquè els jugadors són joves i estan animats».

La cara i la creu d'aquest filial que no aconsegueix marcar són Chando i Güiza, respectivament. El primer està, segons Llompart, «anant a més, treballa a ple rendiment als entrenaments i això es nota els diumenges», mentre que Güiza «està passant per un mal moment i hem d'intentar recuperar-lo prest». Per ajudar a evitar el descens, el president Mateu Alemany negocià ahir la cessió del davanter del filial madridista Carlos Reina Aranda, de 21 anys, fins al dia 31 de juny. Tot i això, el Mallorca preveu integrar «molt prest» Aranda a l'equip de Sergio Kresic i s'ha reservat el dret a prorrogar el seu contracte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.