algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Moyà, setè cap de sèrie a Sydney

Portas parteix com a número vuit a aquest torneig que comença avui

El mallorquí Carles Moyà partirà com a cap de sèrie número set del Torneig de Sydney, i es converteix en el principal tennista espanyol d'aquesta competició australiana. Aquesta prova es disputarà a la mateixa capital australiana i pertany tant al circuit masculí de l'ATP com al femení de l'WTA i comença avui. El català Albert Portas, per la seva banda, partirà com a cap de sèrie número vuit. Moyà i Portas són dos dels nou participants espanyols que disputen aquesta cita a partir d'avui. Es tracta de Tommy Robredo, Alberto Martín, Albert Costa i els ja esmentats Carles Moyà i Albert Portas al quadre masculí, mentre que, a la categoria de dones, hi figuren Arantxa Sánchez Vicario, Conchita Martínez, Àngels Montoliu i Magüi Serna.

Entre les baixes notables de l'esquadra espanyola destaca la de Juan Carlos Ferrero, la participació del qual no és possible a conseqüència de la lesió de genoll que arrossega des de l'any passat i que ja li va impedir participar al Màsters nacional disputat a Barcelona. A banda de Ferrero, el torneig compta amb d'altres baixes importants com la de la tennista nord-americana Lindsay Davenport (també per una lesió de genoll), o Lleyton Hewitt (actual campió d'aquest Torneig de Sydney, que ja va guanyar l'any 2000), que mostraran el seu tennis als aficionats australians.

Els principals favorits per obtenir aquesta prova són el francès Sebastién Grosjean, primer cap de sèrie al quadre masculí, mentre que la nord-americana Jennifer Capriati serà la màxima aspirant al trofeu femení. La campiona de l'Open d'Austràlia i del Roland Garros de l'any 2001 s'ha vist afavorida per l'absència de Davenport. L'actual campiona a Sydney, la suïssa Martina Hingis, partirà com a cap de sèrie número dos, per davant de la belga Kim Clijsters, tercera, i de la nord-americana Serena Williams, quarta. Al torneig es comptarà amb la presència de la russa Anna Kournikova, que encara no ha guanyat cap torneig de l'WTA, després de sis anys com a professional i que s'ha beneficiat d'una invitació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.