Els homes de Vallín s'imposaren a domicili al PTV Màlaga (2-3)

PÒRTOL 3

PTV MÀLAGA: Bizarri, Koskie, Hannes Brinkborg, Shakzberg, Radovic i Valery "sis inicial" Alejo (líber), Sánchez, De Mena i Canca.
FESTIVAL PARK PÒRTOL: Ernesto Rodríguez, Celan, Todorov, Prieto, Maric, Jennewein "sis inicial" Oliva (lliure), Carrasco i Juan Rodríguez.
ÀRBITRES: Eva María Granados i Juan Luis Galán (Madrid).
PARCIALS: 18-25 (20 minuts); 14-25 (23 minuts); 25-11 (19 minuts); 25-20 (24 minuts) i 12-15 (14 minuts).

El Festival trià la pista del PTV Màlaga per desfer-se de l'etiqueta d'equip perdedor i trencà la mala ratxa amb què havia entrat en el mes de desembre i que l'havia deixat desè a la classificació de la màxima categoria del volei espanyol. Els homes de Vallín aconseguiren un important triomf en terres andaluses, fet que els permet respirar més tranquils. La victòria no va ser gens fàcil i el partit tingué tres parts ben diferenciades.

La primera va ser per als mallorquins. El Pòrtol va sorprendre els malaguenys en els dos primers sets i s'acostà al triomf final gràcies a un passeig per la pista en els dos primers parcials. El joc no era vistós però els mallorquins aprofitaren les seves opcions per agafar un clar avantatge 18-25 i 14-25. No obstant això, els de Vallín, en el tercer set, tornaren a fer gala de l'alarmant irregularitat que han demostrat durant tota la temporada i varen ser agrenats de la pista per un rival que es resistia a claudicar.

El parcial (25-11) ho diu tot. El quart set va ser una còpia de l'anterior i els mallorquins hagueren d'esperar al cinquè i decisiu parcial per guanyar els punts. En aquest darrer set, els dos equips mostraren les seves armes i va ser quan es varen veure els punts més espectaculars. Els de Pòrtol varen saber dur el matx al seu terreny en els moments importants i aconseguiren una victòria merescuda i que els dóna tranquil·litat.