nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Balears

Fa aproximadament un any per aquestes mateixes dates, la junta directiva de l'Atlètic Balears va convidar a un dinar de companyonia representants de tots els mitjans de comunicació. Acte que va tenir lloc al restaurant Lagar de Asturias de la nostra ciutat. El migdia d'ahir es va repetir idèntic acte, encara que als efectes en aquesta ocasió el protagonisme es va centrar en el nou tècnic Benigno Sánchez, ja que va ser presentat de manera oficial per primera vegada, coincidint amb la vigília de l'inici de la nova temporada. I com no podia ser d'una altra manera, tot va transcórrer envoltat de companyonia i de bona voluntat, i desitjant-se el millor per als colors blanc-i-blaus. En una paraula, un acte calcat del que fa aproximadament un any, ho repetim, es va celebrar en el mateix local i quasi amb l'assistència dels mateixos comensals. No hi faltaren parlaments i promeses, totes elles amarades de fervor blanc-i-blau i, com a punt estel·lar, les manifestacions del nou tècnic, que amb tota claredat, sense que hi faltàs humilitat, va donar a conèixer el seu projecte, que coincideix en tot i per a tot amb els desigs de l'entusiasta directiva, que en aquest nou exercici complirà el cicle oficial de quatre anys del qual en el seu dia va ser responsabilitzada. I la saba nova que a poc a poc s'està incorporant és sinònim que l'històric club està gaudint de bona i excel·lent salut.

Presentació
Avui capvespre, al voltant de les vuit i mitja, es procedirà a la presentació oficial de les dotze plantilles de futbol base, més l'escoleta i els components de la de Tercera Divisió. Un estol molt grandiós irromprà sobre el rectangle amb el fi de ser presentat a tota l'afició i directiva inclosa. Paraula que resultarà un acte multicolor.

Nicolás Brondo
Serà demà dissabte quan es disputi la XXXIV edició del tradicional torneig Nicolás Brondo que anualment, com a aperitiu de la temporada que està a punt de començar, té per marc les instal·lacions de l'Estadi Balear. Fins a la data, l'Atlètic Balears n'ha resultat guanyador en setze ocasions. El Mallorca, en cinc; Constància, en tres; Europa, de Barcelona, en dues; Eivissa, en dues; Ferrioler, en dues; Santanyí, Calvià i Cala millor, en una. En aquesta ocasió, els protagonistes seran el Reial Mallorca B i l'Atlètic Balears. Partit que començarà a les set del capvespre de demà dissabte sota l'arbitratge de Pérez Granados. Posteriorment, aproximadament a les nou, els conjunts juvenils del Sant Gaietà i de l'Atlètic Balears disputaran el torneig Jaume Planas, instituït com a record perenne de qui molts d'anys va presidir l'entitat local.

Setmanari Dijous
Sota l'arbitratge del flamant ascendit a Segona Divisió B, Julio Bastida demà dissabte, a partir de les sis i mitja s'enfrontaran sobre la gespa del Nou Camp d'Inca, el conjunt titular i el Santa Ponça en la sisena edició que anualment patrocina el popular setmanari Dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.