El Barça passà sense angúnies

L'equip blaugrana pogué golejar però guanyà per la mínima (1-0)

BARCELONA 1
WISLA 0

FC BARCELONA: Bonano, Puyol, Christanval, Andersson, Sergi, Xavi, Rochemback, Cocu, Kluivert, Rivaldo i Saviola.
Luis Enrique per Rochemback (m.56), Geovanni per Saviola (m.78) i Gabri per Cocu (m-84).
WISLA CRACÒVIA: Sarnat, Szymkowiak, Moskal, Glowacki, Baszynski, Pater, Kosowski, Sunday, Czerwiec, Moskalewicz i Zurawski.
Zajak per Pater (m.71).
ÀRBITRE: Gilles Veissiere (França). Amonestà Xavi per part del Barça i Glowacki per part del Wisla.
GOL:
1-0: minut 72, Luis Enrique.

El FC Barcelona es classificà per a la Champions després de guanyar ahir 1-0 el Wisla Cracòvia al Nou Camp, com ja havia fet (3-4) fa quinze dies a Polònia. El màxim al·licient amb què començà el partit, ja que en cap moment no es dubtava de la classificació del Barça després del 3-4 de Cracòvia, era veure per primera vegada el triangle d'or del nou atac blaugrana Rivaldo-Saviola-Kluivert. Des del primer minut es pogueren gaudir de jugades màgiques d'aquests tres homes però sense culminar cap en gol en la primera part.

Cocu per dues vegades als minuts 9 i 11 i Saviola amb dues bones oportunitats a les acaballes de la primera part podrien haver avançat el seu equip però no estigueren encertats als darrers metres. El visitant Moskal, amb un xut des de fora de l'àrea, fou l'únic que inquietà Bonano.

A la represa més del mateix i per això el gol havia d'arribar. Es va fer esperar però valgué la pena. A la mitja hora de la segona part Luis Enrique, que poc abans substituí Rochemback, va fer tot un gran gol després d'una màgica jugada entre Rivaldo, Saviola i Lucho. No n'hi hagué més perquè el porter Sarnat ho evità. Malgrat que el resultat fou mínim, es va veure màgia.

Lazio, Liverpool, Dinamo i B. Leverkusen, classificats
No hi hagué sorpreses en la resta de resultats dels quatre partits de tornada de l'eliminatòria prèvia de la Champions que es jugaren ahir. El Lazio, l'equip que ho tenia més difícil, s'imposà a Roma per 4-1 als danesos del FC Copenhaguen, que havia guanyat 2-1 en el partit d'anada, i es classificà. El mateix va fer el Liverpool, que tornà a golejar (4-1) els finesos del FC Haka (0-5 en el partit d'anada), el Bayer Leverkusen que s'imposà 3-0 a l'Estrella Roja (0-0 en l'anada) i el Dinamo de Kíiv que empatà a casa 1-1 davant els romanesos de l'Steaua de Bucarest (2-4 en l'anada). Avui es disputen la resta de partits, en què destaca el Lille-Parma. Els italians van caure a casa en el partit d'anada per 0-2 i hauran de deixar-ho tot avui a terres franceses.