nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La plantilla considera justa la sanció

Els jugadors i el cos tècnic no estan gens sorpresos per la duresa de la UEFA

Els jugadors i el cos tècnic del Reial Mallorca han rebut amb molta satisfacció la sanció de sis partits al defensa central del Hajduk Split Igor Stimac. Ahir varen parlar a Son Bibiloni dos dels protagonistes dels incidents que varen provocar la reacció de la UEFA: el defensa Javier Olaizola i el segon entrenador, Damià Amer. El tècnic, que va ser agredit directament per Stimac i per dos empleats de seguretat de l'estadi, es mostrà molt serè sobre la sanció i no volgué afegir més llenya a un foc que la UEFA s'ha encarregat d'apaivagar.

«Se sanciona un jugador que no va estar correcte i que va protagonitzar uns incidents lamentables, però res més», assegurà Amer, que bromejava sobre les ridícules apel·lacions del Hajduk Split, en les quals el club croat jurava i perjurava que Amer havia relliscat i per això havia caigut en terra. El segon tècnic del Mallorca no es va mostrar gens sorprès per la duresa del màxim organisme del futbol europeu a l'hora de sancionar el club croat: «Per la UEFA, qualsevol intent de violència és molt greu, per tant, trob molt normal la sanció que ha aplicat». Sobre si és justa o no la suspensió, Amer no es va voler mullar. «Jo no som cap jutge», digué, i afegí: «No ho sé si pot ser justa o no, la sanció».

Si Amer no va voler entrar a qualificar la justícia de la sanció a Stimac, Javier Olaizola va utilitzar la seva habitual eloqüència en xerrar sobre el càstig: «És una sanció justa, més justa fins i tot d'allò que esperàvem. Exemplar». Igual que el segon tècnic de l'equip, Olaizola no estava gens sorprès per la decisió de la UEFA. «No, no ens sorprèn perquè corrobora el sentiment que teníem». El lateral dret, que estava molt alterat després dels incidents i arribà a qualificar de «quatre pinxos» els homes que varen agredir Damià Amer, volgué girar la pàgina dels fets extraesportius per centar-se en el futbol: «Ara ja ha passat tot i ens hem de dedicar a jugar a futbol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.