algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Sancions

Els membres del comitè de competició territorial prengueren les següents decisions: A Primera Regional, imposar tres partits de sanció a Rafel Rosselló (Alaró) per agressió. Dos partits a Guillem Enseñat (s'Arracó) per agressió amb penediment. Dos partits a Monserrat Morata (Xilvar) pels mateixos motius i un partit a Héctor Gelabert (Recreatiu La Victòria) i Albert Cifuentes (Portocristo) per doble amonestació. A Segona Regional, un partit a Víctor Colom (Sóller) per agressió i un partit a José Gómez (Pil. La Soledat) i a Joan Moreno (Alcúdia), un partit perquè menyspreà l'àrbitre i un altre per doble amonestació. Com a resultat de l'informació del partit Consell-Montuïri se suspèn per dos mesos i un partit oficial a Rafel Real (Consell) per agressió a l'àrbitre. Tres partits a Benito Pérez (Consell) per desconsideració greu a l'àrbitre. Així mateix, es determinà obrir informació del partit Son Ferrer-Beas sa Pobla, suspenent cautelarment els jugadors Cuenca, Rosselló i Puigserver (Bea sa Pobla).

Amistós Sa Lleona es convertirà en escenari avui capvespre a partir de les quatre d'una confrontació amistosa internacional. Front per front, els components del conjunt de Regional Preferent (que de pur miracle va aconseguir la permanència) i un combinat de jugadors veterans alemanys, tots ells internacionals. Partit que amb tota seguretat serà presenciat per nombrosa quantitat de turistes, que tant abunden a la zona turística del llevant mallorquí. Ja que feim referència al s'Horta, el seu president Rafel Roig, que cada temporada anuncia que ho envia tot a rodar, però que a l'hora de la veritat continua al peu del canó, ja té prevista la celebració de la gran festa de fi de temporada, que per unes obres que s'estan realitzant a La Ponderosa, obligatòriament han hagut de canviar d'escenari. La festa es farà així a les instal·lacions de sa Lleona. Serà el diumenge deu de juny, en què a partir de les 13.00 hores tots els assistents seran convidats a menjar una gustosa paella de marisc i altre classe d'ingredients, i culminarà la matinal amb el tradicional repartiment de trofeus i obsequis que en Rafel entrega amb gran profusió.

Campionat de Balears Damunt la gespa artificial del camp de la Universíada es va iniciar ahir horabaixa el Campionat de Balears de futbol infantil. En primer lloc, s'enfrontaren el Reial Mallorca i la Penya Orient (Ciutadella) i a continuació ho varen fer el Sant Francesc i el Ràpid d'Eivissa. Avui dematí, a partir de les 10.00 i les 11.30, Sant Francesc-Penya Orient i Mallorca-Ràpid. Diumenge, amb idèntics horaris, Penya Orient-Ràpid i Sant Francesc-Mallorca.

Futbol 7 empreses Els 28, 29 i 30 de juny es farà a Saragossa la final del Campionat d'Espanya de futbol 7 d'empreses. Com a representant de l'Agrupació Independent de Mallorca hi participarà el conjunt del Sant Jordi, esponsoritzat per Hiper Ocasió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.