muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Francesc Antich: «El Govern no és contrari al joc hípic»

El president explicà que s'està estudiant quina és la millor fórmula per tirar endavant el projecte

El Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca no acaben de posar-se d'acord respecte del joc hípic. En tot cas, Francesc Antich, president de la Comunitat, deixà clar diumenge a Son Pardo, on acudí a presenciar el Gran Premi Nacional, que tant el Govern com el Partit Socialista volen donar suport al trot. «Hi ha voluntat, tant per part del Consell de Mallorca com del Govern de les Illes Balears, perquè el trot tengui el paper que li pertoca a la nostra Comunitat. Per això, ha de tenir les instal·lacions adients. Tots ens haurem d'esforçar. Tant Unió Mallorquina com el Partit Socialista, com la resta de partits progressistes, tenen clar que el trot és un esport d'aquí, que forma part de la nostra identitat i, per tant, de la nostra personalitat... Farem el que sigui necessari...», manifestà Antich.

El president explicà que el Govern està disposat a fer realitat el joc hípic, però també fou clar quan assegurà que encara s'està estudiant la fórmula més adient. Així mateix, deixà clar que la decisió no afectarà just el Consell de Mallorca, sinó també els de Menorca i Eivissa-Formentera. «El joc hípic és una de les coses que estam analitzant amb el Consell de Mallorca i els altres dos Consells... En aquests moments hi ha tota una sèrie de propostes sobre la taula. El que puc dir és que la voluntat del Govern, conjuntament amb els Consells, és tirar endavant aquesta qüestió de la millor manera possible. El tema no està concretat, però puc dir que hi ha una voluntat per part de les institucions de tirar-ho endavant», digué.

Finalment, el president Antich fou contundent en assenyalar que el Govern no és contrari al joc hípic, i reiterà el compromís per garantir el futur del trot. «El Govern no és contrari al joc hípic. En aquests moments, analitzam diferents propostes per saber quina pot ser la millor. Hi ha voluntat total i absoluta de garantir el futur del trot... », acabà dient el president de la Comunitat Autònoma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.