algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Aragonés: «Hem de tenir la seguretat de guanyar»

Aragonés diu que a Montjuïc el Mallorca no ha de tenir por de perdre i sí el convenciment de vèncer

98372
Luis Aragonés confirmà que Miki tornarà a ocupar la porteria del Reial Mallorca.

Bany, massatge i poca cosa més. La plantilla del Reial Mallorca espera amb tranquil·litat la transcendental confrontació davant l'Espanyol de Barcelona, però és ben conscient de la vital importància dels punts. Ahir, Aragonés inicià la seva habitual compareixença de premsa dels divendres confirmant que serà Miki qui, altre cop, ocupi la porteria del Reial Mallorca. «Burgos està bastant millor, però encara li resta una mica. No pot treure de porta. Així que jugarà Miki», explicà el màxim responsable tècnic del Reial Mallorca.

Molt s'ha parlat la darrera setmana dels maletins per primar tercers equips, sempre per guanyar. Aragonés assegurà que sempre n'hi ha hagut, i de tots els equips, sense exclusions. «Jo en el món del futbol, els maletins per guanyar els he vist sempre, tota la vida. No sé com no s'accepta el tema de primar per guanyar. No està acceptat, però primes per guanyar n'hi ha hagut sempre. Però d'uns sí i altres, no... El que no conec són primes per perdre. No conec, amb tota la meva vida, que s'hagi pogut organitzar la venda d'un partit. Ara bé, normalment, per guanyar, en tots els partits», explicà.

El tècnic del Reial Mallorca, referint-se ja al partit davant l'Espanyol, assegurà que el conjunt de Paco Flores és un dels equips en millor forma. «És un dels equips que ara mateix es troba en millor forma, tal com demostrà diumenge a Madrid. És un partit complicat i difícil. Nosaltres ens l'hem de jugar. Hem d'anar a guanyar, perquè seria donar un cop important anímic als rivals. L'altre dia vaig llegir que en el futbol no hi ha d'haver por de perdre. Jo afegiria, a més, que s'ha d'anar amb la seguretat de guanyar. Que després ho aconsegueixis o no... Has d'anar segur. És un d'aquests partits que no hem de tenir por de perdre i anar segurs de guanyar. Ara bé, sempre respectant el contrari», afirmà.

S'ha especulat també durant la setmana la possiblitat que un sector de l'afició de l'Espanyol animi el Mallorca per perjudicar així el FC Barcelona. Luis assegurà que no creu en aquesta possibilitat. «No existeix aquesta rivalitat. Hi ha algun espanyolista que per ventura. Això em sona a Sevilla. Allà sí que pot passar qualsevol cosa... Segur que sortiran a guanyar, perquè són punts importants, ja que poden arribar a la UEFA», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.