algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Partit decisiu

Ni fet a posta. De la menera en què transcorria el campionat era poc menys que impensable que s'arribàs a la darrera jornada amb tres equips amb possibilitats d'ocupar la quarta plaça que dóna opcions a disputar la lligueta d'ascens a Segona Divisió B. I aquest és el panorama malgrat totes les combinacions que es puguin donar quant a la tercera plaça, que de moment té en propietat el Manacor. Del resultat del conjunts de Na Capellera a Maó, tan sols dependria ocupar el tercer lloc passi el que passi a Inca. Les dificultats tan sols afectaran tant el Constància com la Penya Santa Eulàlia. Si empatassin, el perjudicat seria el Santa Eulàlia. Tot al contrari si el conjunt pitiús aconseguís sorprendre l'amfitrió, ja que si tal cosa es produís, seria el Constància el que quedaria sense plaça de promoció. Per notícies arribades a aquesta redacció, malgrat l'estat de crisi en què es troba la Comissió Gestora de l'equip pitiús, tal circumstància no afecta els jugadors ja que tots a una viatjaran a Mallorca ben disposats a donar la sorpresa encara que pels efectes, són conscients que l'empresa serà molt dificultosa. No fa falta dir que el nivell de tot el que es mou al voltant del Constància no pot ser més entusiasta i amb moral suficient per aconseguir l'anhelada plaça malgrat la trajectòria irregular de l'equip al llarg de tot el campionat. El partit començarà diumenge a les cinc i mitja amb arbitratge de Ferrer Perelló.

Pollença i Santa Ponsa Dos rectangles de joc que poden atorgar alegries i decepcions. Dos rectangles que hauran de visitar els equips de l'Espanya i Montaura de Mancor de la Vall, cercant ambdós la seva definitiva salvació. A l'Espanya tan sols li valdrà la victòria en el camp pollencí mentre que al Montaura li basta amb un punt sense importar el que passi a Ciutadella encara que, pels efectes, haurà d'estar pendent del resultat que es dóna a Pollença. Si guanyàs l'amfitrió i el Montaura aconseguís el punt al qual ja ens hem referit amb anterioritat, serien Ciutadella, Espanya i Pollença els equips que descendirien a Regional Preferent.

Moviment d'entrenadors Estam en condicions de poder informar amb molta antelació abans que hi hagi confirmació oficial, del moviment d'entrenadors que afectarà bastants equips tant de Tercera Divisió així com de Regional Preferent de cara a la pròxima campanya. Molts dels afectats ja coneixen la decisió de les directives respectives mentre que alguns altres clubs es veuran obligats a esperar el final de la lligueta d'ascens tant a Segona Divisió B com a Tercera. Aquesta serà una breu competició que començarà el pròxim diumenge dia 20 d'aquest mes. Per tal motiu dilluns tindrà lloc a Madrid el sorteig corresponent als equips de Tercera Divisió i a les cinc de l'horabaixa, en el local de la Federació, igualment se sortejarà el calendari dels equips mallorquins classificats a més del Ferreries i Portmany pitiús, els quals són els campions respectius de Menorca i Eivissa de Regional Preferent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.