algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Carles Moyà pateix per guanyar Bruguera

El mallorquí s'imposà al rival en tres complicats sets i avui es veurà les cares amb l'alemany Kiefer

Carles Moyà patí de valent ahir horabaixa per derrotar Sergi Bruguera en tres treballats sets en els vuitens de final del Mallorca Open. En un partit en què als dos tennistes els costà mantenir el servei, el mallorquí acabà imposant la seva dreta en els darrers jocs del tercer set i s'endugué el partit. Ara, Moyà es veurà les cares amb un altre dels grans ídols del Mallorca Open, l'alemany Nicolas Kiefer, al qual mai no ha pogut guanyar. En el darrer partit de la jornada el teutó imposà la seva classe a les ganes del suís Michel Kratochvil, que ha deixat Palma després de jugar molt bon tennis, com ja féu una setmana abans en el Comte de Godó. El resultat fou de 6-1 i 6-4 per a Kiefer.

Uns 3.500 aficionats es desplaçaren fins a la pista central del Mallorca Open. El públic esperava que Carles Moyà jugàs un bon partit després que en la primera jornada no pogués acabar el matx per retirada del rival, l'argentí Mariano Puerta. Els dos jugadors començaren freds i era el públic el que escalfava el partit amb continuats «Ànim Moyà!» o «Vinga Sergi!». Els tennistes, emperò, no estaven gaire encertats i els errors no forçats s'imposaven als cops guanyadors.

Moyà mostrà millor estat en els moments decisius i guanyà el primer set per 6-4. Pareixia que l'arròs ja estava cuit al Coliseu, però el bicampió del Roland Garros demostrà que encara li quedaven coses a dir i girà la paella en el segon set. Bruguera guanyava Moyà, que envià a la xarxa molts de cops que habitualment no falla. En el tercer i definitiu set, el mallorquí trencà el sisè joc, fet que li bastà per endur-se el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.