algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
17°

Asensio tornarà a intentar avui retenir Alemany en el Mallorca

El conseller delegat prendrà una decisió definitiva en les pròximes hores

Mateu Alemany ha viscut un intens cap de setmana. L'encara conseller delegat del Reial Mallorca ha mantingut contactes amb Antonio Asensio per perfilar el seu futur. El màxim accionista del Reial Mallorca té previst mantenir avui un nou contacte amb Mateu Alemany per intentar retenir el conseller delegat a l'entitat vermellona.

Alemany assegurà a Diari de Balears que els pròxims dies prendrà una decisió definitiva, al temps que confirmava que avui tornarà a parlar amb Asensio. Així mateix, serà en les pròximes hores quan Alemany dialogui amb Florentino Pérez, president del Reial Madrid. El conseller delegat del Reial Mallorca, malgrat que encara no ho ha fet públic, té absolutament decidit abandonar l'entitat vermellenca i «fitxar» pel Reial Madrid. En tot cas, i tot i que res no hi ha definitiu fins que es firmi, Alemany té ja peu i mig al Reial Madrid.

Mateu Alemany té la intenció de deixar tancada la contractació del futbolista del Betis George Finidi abans de fer públic el seu adéu. Diari de Balears ha pogut saber que a Alemany li agradaria deixar solucionades dues dificultats importants: la gestió interna i el relleu a la presidència. En tot cas, el conseller delegat és conscient que la decisió interna en una i altra qüestió pertany a Antonio Asensio.

Respecte la gestió, Alemany voldria que l'actual gerent Pere Terrasa ves ampliades les seves competències.
L'aposta d'Asensio, que no és antagònica amb la voluntat d'Alemany, és Carlos Rincón, que ja ha fet feina amb l'accionista del Reial Mallorca a altres equips.

Respecte de la presidència, hi ha coincidència a assenyalar que Antoni Calafat reuneix les característiques idònies per assumir el càrrec. En tot cas, el conseller delegat es troba extremadament preocupat davant la possibilitat que Calafat no accepti el càrrec, ja que no es perfila cap altre substitut per Reynés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.