algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Buades, un mallorquí més per a Aragonés

El jove de sa Pobla viatja avui amb el primer equip per disputar els dos amistosos a terres murcianes

61706
Buades s'entrenà divendres i ahir amb el primer equip, i avui hi viatja a Múrcia.

... I ara Miquel Buades. La nòmina de futbolistes mallorquins que s'han incorporat a les ordres de Luis Aragonés es va incrementant a poc a poc, i el futbolista de sa Pobla ha estat el darrer a ser cridat a les portes del primer equip. Buades, de només 20 anys, pot bravejar d'haver estat internacional en pràcticament totes les categories inferiors (sub-15, sub-16 i sub-18).

Format en la Unió Esportiva Poblera, Pep Bonet quedà encisat per la qualitat i polivalència de Buades i el reclutà per al Mallorca el 1998. Una temporada al juvenil, el bot al filial i, des de divendres passat, entrenant-se amb el primer equip i avui, viatjant amb ell cap a terres murcianes per disputar un parell d'amistosos.

Luis Aragonés tindrà un home capaç d'ocupar un bon grapat de posicions, des de la seva natural, com a pivot al mig camp, a la que està ocupant al filial, la de lateral dret. El Sabio de Hortaleza, emperò, el col·locarà de central. El jove jugador pobler estava molt il·lusionat amb aquesta incursió amb els «majors», primer en forma d'entrenament i ahir entrant en la llista de convocats: «Per a qualsevol jugador del filial és una il·lusió enorme entrenar-se amb el primer equip.

Quan Xisco Rotger, el delegat del Mallorca B, m'ho comunicà, em va fer molta d'alegria». La seva arribada s'afegeix a la de molts altres jugadors nascuts a la nostra illa aquesta temporada, com Marcos, Miki, Josemi, Juli Robles o, esporàdicament, Riera, que, units als ja consolidats Chichi Soler i Miquel Àngel Nadal, desemboquen en una «mallorquinització» de la plantilla que l'afició agraeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.