algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Toni Bon s'adjudicà el GP d'Algaida

Jaume Vallés (Illes Balears) dominà la categoria júnior amb autoritat

Carles Bon, de l'equip Emaya-Tenis Arenal, s'adjudicà la clàsica illenca, el XLI Gran Premi Ciclista d'Algaida, organitzat, amb motiu de les festes patronals, per el Societat Esportiva Palma.

Un total de 21 corredors, entre elits, sub-23 i juniors, participaren en la prova, dividida en dos sectors, una cronometrada de 4'0 Qm., de Randa al monasteri de Curo, i una carrera en un circuit urbà de la localidat.

En la pujada a Cura s'imposà Mateu Cerdà (Emaya), amb un registre de 10.06'38 minuts, seguit de Toni Bon a 8 segons, Alex Riera (Illes Balears) a 19, Martí Cerdà (Emaya) a 26, i Joan Miquel Adrover (Illes Balears) a 28 segons.

En el segon sector, un circuit per carrers molt estrets amb curves, força l'abandon de tres corredors.aconseguint vèncer Toni Bon, deixant a Miquel Joan Adrover a 4 segons, Daniel Arce (Illes Balears) a 8, Miquel Prelló (Bicicletes Sancho) a 12, Alex Riera a 18 i el primer júnior, Jaume Vallés (Illes Balears) a 25 segons.

En la general capgirar Toni Bon la classifiació i es proclamà guanyador del Gran Premi, amb un temps de 1.27.56 hores, amb 24 segons d'avantatge sobre Miquel Joan Adrover.

A continuació es classificaren Alex Riera, Mateu Cerdà, que en aquest segon sector, degut a punxada, va perdre terreny, Paco Becerra (Vall d'Uxo), Daniel Arce, Carles Bon (Emaya), Tomeu Soler (Illes Balears) i el primer júnior Jaume Vallés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.