nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Mateu Alemany, en el punt de mira del Madrid

Pérez pensa en ell com a nou director general, mentre que el conseller està «molt content al Mallorca»

98220

El futur del conseller delegat del Mallorca és una autèntica incògnita.

L'estiu acostuma a ser època de rumors i fitxatges de jugadors i entrenadors, però al Reial Mallorca la cosa va més enllà, ja que el seu conseller delegat, Mateu Alemany, també ha vist com el seu nom s'ha involucrat en el món de la rumorologia.

Així, segons informava el diari Sport, l'actual mandatari mallorquinista està en la llista de preferències del nou president del Reial Madrid, Florentino Pérez, per ocupar el lloc de director general de l'entitat.

Segons el diari barceloní, que cal recordar que és propietat de l'amo del Reial Mallorca, Antonio Asensio, el nou dirigent madridista no està content amb la tasca de l'actual director general del seu club, Julio Senn, un home que va ser nomenat per al càrrec per l'anterior president madridista, Lorenzo Sanz.

I d'entre la llista de candidats, el nom de Mateu Alemany hi apareix subratllat en vermell, ja que gaudeix d'una reconeguda reputació dins el futbol espanyol malgrat la seva joventut. L'altre «favorit», segons l'Sport, és l'actual secretari general de la Federació Espanyola de Futbol, Gerardo González.

Alemany, però, no reconeix cap contacte amb el Reial Madrid, i es limita a assenyalar que «no en sé res, només que el meu nom ha aparegut en aquesta informació, però també n'han aparegut un parell més». El dirigent mallorquí afirma que no té cap intenció de fer les maletes i abandonar la nostra illa: «Jo només he de dir que estic molt content al Reial Mallorca».

D'altra banda, en cas que no se'n concretàs la partida, allò que sembla segur és que canviarà de càrrec ben aviat. És conegut que l'actual president vermellenc, Guillem Reynés, abandonarà més aviat que prest la presidència mallorquinista, i en totes les travesses apareix el nom de Mateu Alemany com a home que ocuparà el càrrec.

En aquest sentit, la decisió es prendrà en el proper consell d'administració, que es durà a terme «d'aquí a uns pocs dies», reconegué Alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.