nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Crivillé torna a caure i diu adéu al títol mundial

Emili Alzamora també va anar per terra i se li complica el títol

Àlex Crivillé (Honda) va dir adéu a la possibilitat de revalidar el títol de campió del món dels 500 centímetres cúbics després de patir una nova caiguda i quedar sense puntuar al Gran Premi d'Alemanya de 500 cc, que es va disputar a Sachsenring i en el qual la sort també va ser esquiva a Emili Alzamora, que es va veure involucrat en una caiguda al principi de la prova dels 125 cc i va haver de retirar-se.

Als 500, Roberts, Barros, Capirossi i tots els candidats no es varen torbar a col·locar-se en les seves posicions, excepte Rossi, que sortí malament i va haver de remuntar. Robert, líder del mundial, va manar al capdavant, si bé Barros i Capirossi, ambdós de l'equip de Sito Pons, no el deixaven alenar tranquil. Entre aquests tres pilots i la frenètica remuntada de Rossi se situà l'espectacle. Barros aprofità la seva oportunitat, agafà el lideratge i ja no l'abandonà, i aconseguí una victòria força important.

El millor espanyol classificat va ser Sete Gibernau (vuitè), mentre que Carles Checa no pogué passar del novè lloc. De la seva banda, Crivillé oficialitzà el seu adéu al títol mundial del 2000 i, a partir d'ara, haurà de centrar els seus pensaments a analitzar les causes de la desastrosa temporada que ha fet i pensar en l'any que ve.

D'altra banda, als 125 cc, el japonès de Derbi Youichi Ui va mantenir la ratxa que acumula en aquesta temporada, en la qual cada pic que aconsegueix la «pole position» als entrenaments guanya la prova, i dominà de cap a cap la cursa.

La prova començà accidentada, amb una caiguda multitudinària a la primera volta en la qual es varen veure involucrats fins a vuit pilots, entre ells el català Emili Alzamora. L'actual campió del món intentà reaccionar, però la moto estava molt malmesa i va haver d'abandonar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.