nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Una altra llarga etapa de transició en l'avantsala de l'arribada a París

La penúltima jornada deixarà 258 quilòmetres més en les cames dels ciclistes

Després de la contra rellotge celebrada en l'etapa d'ahir, els ciclistes només pensen a arribar diumenge a la meta final de París, després d'acumular molts de quilòmetres a les seves cames, per la qual cosa l'etapa d'avui, la vintena, que transcorrerà entre les localitats de Belfort i Troyes, sobre un total de 258 quilòmetres, es planteja totalment innecessària i d'excessiu quilometratge.

Els corredors, que ja es varen queixar de l'excessiva duració de la divuitena etapa, amb un recorregut de 246 quilòmetres i mig, tindran avui dissabte una nova oportunitat per formalitzar les seves protestes amb una etapa anodina i lenta, i és probable que el ritme que adoptin sigui bastant baix.

L'únic que pot animar un poc l'etapa serà la possibilitat d'una escapada llarga amb ciclistes que aspiren a aconseguir la victòria, tenint en compte que la general ja està decidida en gairebé tots els llocs.

Els aventurers que encara conservin forces a les cames després de 20 dies de cursa tindran la seva darrera oportunitat per incriure el seu nom en el palmarès de guanyadors d'una etapa en la millor prova ciclista del món, el Tour de França.

Però si els corredors decideixen prendre's el seu temps per arribar a la meta de Troyes, el recorregut «trencacames», per l'excessiva distància que han de córrer, pot fer que l'hora d'arribada es perllongui massa i existeixi la possibilitat d'una arribada a l'esprint, malgrat que queden pocs especialistes a aquestes altures de la cursa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.