algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Gaspart: «Figo m'ha dit que vol quedar»

El candidat barcelonista assegura haver parlat amb el jugador portuguès

Joan Gaspart va assegurar ahir haver parlat amb l'encara jugador del FC Barcelona, Luis Figo, i assenyalà que «Figo m'ha comentat que vol quedar-se al Barça». L'exvicepresident afirmà que «existeix un document firmat pel representant» i destacà que el proper dilluns «veurem què es pot fer».

De la seva banda, Lluís Bassat, davant les manifestacions de Joan Gaspart sobre Figo, va assenyalar que «les notícies que m'arriben són desconcertants, perquè ja no només està el Madrid darrere, sinó també la Lazio». El publicitari va recordar que el «cas Figo» hauria d'haver quedat resolt abans de l'Eurocopa i que «els culpables de tota aquesta situació són Núñez i Gaspart».

Ambdós candidats varen mantenir un debat en una emissora de ràdio, i, novament, el pla esportiu va suscitar el major interès. Els noms de Zinedine Zidane i Gerard López tornaren a ser els detonants d'una confrontació on Gaspart va titllar Bassat de «mentider».

El publicista va reconèixer no tenir tancat cap fitxatge ja que afirmà que «els jugadors es fermen quan un és president. Tenim un acord verbal amb Gerard, i ell ha mostrat el seu interès per venir al Barcelona», i afegí que «Zidane està molt interessat des que sap que Cruyff ens fa costat», malgrat que assenyalà que «tots els jugadors estaran a disposició del club».

D'altra banda, tant Gaspart com Bassat varen reconèixer la bona gestió econòmica realitzada aquests darrers anys, si bé varen discrepar sobre la forma en què s'ha invertit els doblers a l'hora de fitxar jugadors. Gaspart declarà que «Kluivert no va venir del Manlleu sinó del Milan. Hem fitxat grans jugadors dels millors equips», i Bassat el va replicar dient que «a Gaspart se li omple la boca amb el fitxatge de Kluivert, quan el jugador va venir al Barcelona per un pacte firmat amb el Milan perquè no s'enduguessin Figo».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.