algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Commesso guanya una etapa avorrida

Armstrong continua una jornada més de líder, ara a només tres dies de París

L'italià Commesso va aconseguir la victòria en la divuitena etapa del Tour de França, entre Lusana i Friburg sobre 246 quilòmetres, imposant-se en un esprint on la picardia va jugar un paper destacat a Vinokourov, amb el qual va arribar escapat.

Després dels dos primers classificats arribaren Bobin, Voigt i Durand, amb els quals els dos primers classificats havien estat escapats durant gran part de l'etapa, i a més de quinze minuts va arribar la resta del gran grup, on hi havia el líder, Lance Armstrong.

El Tour té, anualment, la cita amb els Pirineus, amb els Alps, amb les contrarellotges, i com no amb els millors ciclistes del moment, però també compta amb etapes en què el tedi, a causa del seu excessiu quilometratge, és la nota predominant.

L'etapa entre Lausana i Frinburg, de 246 quilòmetres, tenia tots els arguments perquè la majoria dels afeccionats optassin per una bona sesta en la còmoda butaca de la platja. Era una d'aquelles jornades que es repeteixen tots els estius.

Com tots les indicis apuntaven, en els primers quilòmetres, es va viure una escapada amb totes les benediccions del gran grup, que no estava per la feina de controlar la cursa. Així, els atacs eren una constant en els primers moments de l'etapa, coneixedors, els ciclistes, que un atac que quallàs pràcticament els donaria l'opció de lluitar per l'etapa.

Varen ser cinc homes Vinokourov (Telekom), Durand (Lotto), Voig (Crédit Agricole), Robin (Bonjour) i Commesso (Saeco) que aconseguiren distanciar-se del si del grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.