algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Una mallorquina amb la selecció

Vilanova ha estat seleccionada per anar al Campionat d'Europa

La Reial Federació Espanyola de Futbol, a proposta del seleccionador nacional femení, Ignacio Quereda, ha convocat per a la fase de preparació de Burgos del III Campionat d'Europa Sub-18 un grup de vint-i-tres jugadores de diversos clubs espanyols. Dia 24 de juliol, devuit d'aquestes al·lotes seran seleccionades a Burgos per disputar la final d'aquest campionat que se celabrarà a França, concretament a les ciutats de Boulogne i Touquet, entre el 25 de juliol i el 5 d'agost.

Una de les elegides per anar a Burgos a aquesta concentració ha estat Sandra Vilanova Tous, jugadora del club mallorquí C.D. Platges de Calvià. Sandra, que ja va participar en el Campionat d'Europa de l'any 1999 i en els dos partits classificadors per l'europeu d'aquest any que jugaren a Suïssa i a Cadis, no va ser l'única mallorquina seleccionada. «El club ens va avisar a mi i a dues al·lotes més que entrenen amb mi al Platges de Calviá que ens havien triat per anar a Burgos, però uns dies després la Federació va enviar un fax dient que finalment només hi aniria jo», va declarar la jove.

Aquest mateix grup ja ha jugat aquest any els dos partits que les han portat fins al Campionat d'Europa. A Suïssa aconseguiren acabar segones del seu grup, i a Cadis quedaren primeres.

«Estic molt il·lusionada i esper ser seleccionada per jugar amb la selecció aquest campionat tan important, sobretot perquè aquest és el meu darrer any com a Sub-18», explicava Sandra Vilanova a punt de partir cap a la península per assistir als entrenaments de preselecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.