nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'agent de Tristán es reuneix amb la Fiorentina per tancar el fitxatge

El traspàs del davanter es podria tancar en les pròximes hores

Francisco Durán, representant del jugador del Reial Mallorca Diego Tristán, es reuní ahir horabaixa a un hotel de Milà amb el manager de l'AC Fiorentina, el doctor Luciano Luna, i amb el director esportiu del club toscà, Giancarlo Antognioni, per intentar formalitzar el traspàs del jugador sevillà a l'equip «viola».

Tristán és l'home punta que està cercant la Fiorentina després de la partida de Gabriel Omar Batistuta a la Roma de Fabio Capello. La seva clàusula de rescissió puja a 4.000 milions de pessetes i a la reunió d'ahir horabaixa es començà a enllestir l'operació.

Al tancament d'aquesta edició, el representant del davanter continuava reunit amb els dirigents italians. La negociació es va complicar més del compte ja que es produïa a tres bandes. Per una part, representant i la Fiorentina. A la vegada Paco Durán informava de tots els detalls el mateix Diego Tristán, i així mateix mantenia permanent contacte amb els dirigents del Reial Mallorca, que eren informats puntualment de les negociacions.

El club italià i el jugador estan pràcticament d'acord en el contracte a rubricar i només és qüestió de detalls. El fet que el tancament de l'operació s'allargàs radicava en la clàusula de rescissió del futbolista. La Fiorentina vol rebaixar a totes passades els quatre mil milions de pessetes que demana el Reial Mallorca per Diego Tristán. En principi el club illenc no estava disposat a reduir ni una pesseta aquesta xifra, però a mesura que transcorria la negociació, la xifra anava minvant. Ara per ara, sembla que el Mallorca està disposat a vendre el davanter sevillà per un preu oscil·lant els 3.000 milions de pessetes, lluny dels 4.000 de la seva clàusula, però encara més dels prop de 200 milions que només costà Diego Tristán quan el Mallorca el va comprar al Betis fa dues temporades. En el cas de tancar-se definitivament el traspàs, la venda de Diego Tristán es convertiria en l'operació més important realitzada pel club vermellenc en tota la seva història. El rècord el té col·locat Dani Garcia, el davanter català que fou venut al final de la temporada passada al FC Barcelona per 2.500 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.