algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pete Sampras ja és el més gran

El nord-americà guanyà ahir davant Rafter el seu 13è títol del Grand Slam

El nord-americà Pete Sampras, primer favorit i defensor del títol, guanyà ahir el torneig de tennis de Wimbledon per setena vegada després de derrotar l'australià Patrick Rafter, per 6-7 (10-12), 7-6 (7-5), 6-4 i 6-2.

Amb aquesta victòria, Sampras obté el seu 13è títol individual del Grand Slam i trenca la igualtat que mantenia amb l'australià Roy Emerson, que n'assolí 12.

El partit es va haver de suspendre dues vegades per la pluja, però després de la segona interrupció, que durà dues hores i 32 minuts, no tornà a detennir-se.

Després de perdre el primer set en el desempat amb la seva cinquena doble falta, Sampras va estar a baix 1-4 en la desigualació del segon, però aconseguí reaccionar per assolir aquest joc curt per 7-5. Un trencament en el cinquè joc del tercer set li va valer per obtenir aquesta mànega. En la següent trencà dues vegades amb facilitat.

Amb aquest triomf, Sampras iguala amb el britànic William Renshaw amb set títols individuals de Wimbledon. El nord-americà va veure recompensat el seu esforç amb 754.450 dòlars (uns 128'2 milions de pessetes).

Així, doncs, després d'aquest nou Grand Slam, Pete Sampras es va convertir ahir en el millor tennista o, almanco, en el més llorejat de la història.

Aquest rècord s'uneix a d'altres que el nord-americà ha aconseguit al llarg de la seva dilatada trajectòria, com el de major nombre de setmanes en possessió del número 1 mundial, superant-ne un altre d'il·lustre, el txec Ivan Lendl.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.