algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Espanyol celebrà la seva victòria

Els jugadors espanyolistes foren rebuts com a autèntics herois pels seguidors

Els jugadors, directius i cos tècnic del RCD Espanyol varen viure una jornada festiva amb els seus aficionats pels carrers de Barcelona, després que dissabte escriguessin la pàgina més brillant de la història del club del darrer mig segle.

La festa espanyolista començà a mitjan horabaixa a l'estadi de Montjuïc, on dos autocars descapotables traslladaren la comitiva cap a la plaça de Sant Jaume, centre neuràlgic de les celebracions també del FC Barcelona.

A la plaça del centre històric de la ciutat, limitada a sols 2.000 seguidors a causa de les mesures de seguretat, els aficionats varen vibrar a l'arribada dels seus ídols, que encapçalaren la caravana. Bufandes, banderes i cabells pintats foren les vestimentes que molts dels jugadors espanyolistes portaren ahir.

El president espanyolista, Sánchez Llibre, reclamat als balcons pels seguidors, no revelà els seus plans de futur quant a la seva continuïtat, i es limità a expressar el seu ànim eufòric per l'èxit aconseguit, a més d'agrair al tècnic, Paco Flores, l'objectiu aconseguit per l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.