Els vermellencs, amb el 5-0, amb gairebé els dos peus a semifinals

MALLORCA 5
MÀLAGA 0

MALLORCA: Leva (1), Arnau (2), Julio (1), Campos (2), Camacho (2), Viale (2), Jose (1), Robles (3), Chando (3), Roberto (2) i Riera (2).
Amate II (2) va substituir Campos, al minut 51; Toni González (2), a Jose, al minut 70; Floro (1), a Chando, al 78; i Nando (-), a Robles, al 87.
MÀLAGA: Franci (1), Alex (0), Mario (1), Abel (0), Arias (1), Manolo (0), Raul (0), Curro (1), Faly (0), Rodríguez (1) i Carretero (0).
Àlvaro (1) va substituir Faly, al minut 53; Chicho (1), a Alex, al 71; Jacob (1), a Raul, al 72; i Alonso (-), a Arias, al 76.
ÀRBITRE: Soberats Mas (2). Bona actuació tenint en compte el molt treball que va tenir per aturar la violència del Màlaga. Va treure targeta groga a Rogríguez i a dos components de la banqueta visitant. Va expulsar amb vermella directa Manolo, al minut 1, perquè agredí Roberto.
1-0: Minut 20, Chando.
2-0: Minut 54, Amate II.
3-0: Minut 59, Riera.
4-0: Minut 65, Chando.
5-0: Minut 91, Floro (p).
INCIDÈNCIES: Partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei disputat a l'Estadi Lluís Sitjar davant més de 3.000 espectadors.

El Mallorca juvenil tornà a exhibir tot el seu potencial i li endosà una «maneta» a un Màlaga que deambulà pel Lluís Sitjar enfrascat en una brusquetat pròxima a la violència. El partit es posà de cara als joves al·lots de Tomeu Llompart des del primer minut. Els malaguenys havien botat a l'herba del Fortí amb la clara missió de frenar el creatiu joc mallorquinista. Al preu que fos. Manolo s'ho va prendre al peu de la lletra, i al primer minut de joc agredí el menut Roberto.

La conseqüència va ser l'expulsió, i el naixement d'un matx de domini aplastant mallorquí i males formes i joc brut dels malaguenys, amb especial virulència sobre Roberto i les seves cames. El Mallorca trigà 20 minuts a avançar-se, gràcies a un Chando genial ahir horabaixa. Amb l'un a zero al marcador, res no canvià, i els locals tenien la pilota i arraconaven els andalusos, que, a base de coces, aconseguiren arribar a la mitja part amb un digne i remuntable 1 a 0.

En tornar dels vestidors la tònica no varià, però el marcador era massa curt per acudir a Màlaga a una guerra més que segura. El domini mallorquinista havia de transformar-se en gol tard o d'hora. I va ser d'hora. Una esplèndida centrada sorgida de Riera (desparegut a la primera part) la va enganxar Paco Amate per donar un més tranquil·litzador 2 a 0.