cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Alemanya posarà a punt a partir de demà la seva màquina a Son Bibiloni

Els de Ribbeck vénen a preparar l'Eurocopa i enfrontar-se al Mallorca

La selecció alemanya de futbol arribarà demà dissabte a Palma amb l'objectiu de realitzar un mini «stage» de cara a preparar la pròxima Eurocopa de Nacions, que es disputa aquest estiu a Holanda i Bèlgica. Entre la preparació que té prevista el combinat alemany, una de les grans favorites al títol europeu i com no, una de les seleccions més importants de la història, hi ha el partit amistós amb el Reial Mallorca de Fernando Vázquez. Un partit que es disputarà el pròxim dimarts a partir de les vuit i mitja del vespre a l'estadi de Son Moix.

La selecció que prepara Erich Ribbeck aterrarà a Son Sant Joan procedent de Munic a les dotze i mitja del migdia. Demà mateix ja realitzaran una primera sessió d'entrenament que efectuaran a les instal·lacions de Son Bibiloni. Aquesta es produirà a partir de les 17.30 hores.

Diumenge, el combinat alemany farà dos entrenaments "també a Son Bibiloni", un d'ells a porta tancada. Després de la sessió del matí, el seleccionador Ribeck oferirà, juntament amb els seus jugadors, una roda de premsa.

Després del partit de dimarts, aquesta concentració continuarà fins divendres, dia que tornaran a Alemanya per continuar la seva preparació de cara a la Eurocopa 2000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.