algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Madrid i Estudiantes es juguen el passi a la final enmig d'una guerra

El club blanc es nega a facilitar entrades als aficionats col·legials

Reial Madrid i Estudiantes es juguen avui el passi a la final de l'ACB en el cinquè partit de semifinals, enmig d'una guerra entre els dos clubs a causa de la negativa del Madrid a facilitar entrades a l'afició col·legial.

El conjunt madridista no ha pogut solucionar de cap manera la lesió als lligaments del peu dret que pateix Herreros, un jugador clau per als seus esquemes. De la seva banda, l'Estudiantes no té al 100% Chandler Thompson, amb una lumbociàtica, però, malgrat que infiltrat, podrà jugar aquest decisiu matx.

Si el Madrid no comptarà amb Herreros, almenys s'ha volgut assegurar el suport absolut dels seus aficionats, regalant una entrada a cada soci, i no donant-ne cap als estudiantils. El creuament de declaracions no s'ha fet esperar. El president madridista, Lorenzo Sanz Durán, assegurà que aquesta mesura la prenien «perquè no volem que ens insultin en la nostra pròpia casa. Tot té un límit».

Mentre, el president estudiantil indicà que «a nosaltres també ens insultaren aquí. Que siguem més no vol dir que els insults siguin pitjors». El seu entrenador, Pepu Hernández, continuà: «Són les típiques trampetes que han de fer perquè vagi gent al seu camp».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.