algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

Paco Olmos, amb les maletes a punt

El tècnic del Drac Inca anirà, si no hi ha un daltabaix, al Huelva

Paco Olmos té les maletes preparades per anar-se'n cap a Huelva. Si no existeix un canvi radical en la situació, l'entrenador valencià abandonarà el Drac Inca i fitxarà per l'equip andalús, que li ofereix millors condicions en tots els sentits que no el conjunt del Raiguer.

Així, el Huelva garanteix a Olmos un projecte amb el fi exclusiu d'aconseguir l'ascens a la Lliga ACB, un repte summament sucós. Per assolir aquest objectiu, no escatimarà en despeses, i disposarà d'un dels pressuposts més alts de la categoria, amb doblers frescos per invertir en jugadors procedents de l'ACB.

A més a més, l'oferta econòmica rebuda pel tècnic ha estat certament important i, encara que el Drac Inca podria acostar-se a la quantitat estimada, les relacions entre Olmos i part de la directiva ha canviat com de la nit al dia i sembla improbable que això pugui succeeir.

Després d'un primer contacte mantingut la setmana passada entre entrenador i Huelva (que Olmos comunicà en tot moment a la directiva del Drac Inca), ambdues parts quedaren que avui o demà s'arribaria a una solució definitiva, per la qual cosa Olmos ha de contestar tot d'una a la proposta, i la resposta serà, si no hi ha un daltabaix, positiva.

A més d'Olmos, la pesca del Huelva a Inca es pot completar amb dos dels pilars de l'equip mallorquí aquesta temporada que ja ha finalitzat per ells, el base i capità Rafa Monclova, mà dreta i perllongació d'Olmos sobre la pista, i l'aler ucraïnès Roman Rubchenko.

Amb la quasi segura partida d'Olmos, el Drac Inca haurà de posar-se a treballar en recerca d'un nou tècnic que pugui igualar la bona campanya realitzada pel tècnic valencià, màxim responsable que el club del Raiguer passàs de ser cuer de la categoria a disputar els play-offs pel títol. El repte de superar Olmos espera el nou entrenador d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.