nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Safin deixà Moyà fora de les semifinals del Mallorca Open

L'actual campió del Comte de Godó derrotà el mallorquí en tres ajustats sets per 3-6, 6-4 i 7-6

El Mallorca Open continuarà sent la gran assignatura pendent de Carles Moyà, qui ahir no pogué superar els quarts de final després de caure derrotat davant el rus Marat Safin, quart cap de sèrie, en tres ajustats sets per 3-6, 6-4 i 7-6 (7/3).

El mallorquí, finalista d'aquest torneig en la seva primera edició l'any 1998, no pogué amb l'actual campió del Comte de Godó, qui acabà imposant la seva força i el seu caràcter. Carles Moyà, campió del Torneig d'Estoril, guanyà el primer set sense dificultats, però Safin despertà en la segona mànega i els seus cops devastadors, sempre molt ajustats a la línia de fons, foren una de les claus del seu triomfs. Després de perdre el segon set per 6-4, Moyà salvà un punt de partit amb 5-4 i altres amb 6-5 del tercer, però en el definitiu «tie break», fou el rus qui jugà amb una major determinació, traient el màxim profit al seu servei.

Safin s'enfrontarà a les semifinals amb Galo Blanco, el darrer supervivent dels deu tennistes espanyols que començaren la competició. Blanco, qui anteriorment havia acumulat vuit derrotes en primera ronda, donà ahir una gran mostra del seu punt d'honor i doblegà l'argentí Juan Ignacio Chela, botxí de Kafelnikov, per 5-7, 6-3 i 6-3. Curiosament, Galo Blanco no ha perdut encara cap partit davant Safin.

Però en la jornada d'ahir, el primer a arribar a les semifinals fou el suec Mikael Tillstrom, qui confirmà el seu bon moment de forma i derrotà sense problemes l'espanyol Albert Portas per 6-3 i 6-2. Els constants canvis del suec, qui alternà en tot moment els seus poderosos cops de fons amb precises deixades, feren inútils tots els esforços del seu adversari, que des del començament anà a remolc en el marcador.

Tillstrom es veurà les cares en la semifinal amb l'argentí Mariano Puerta. El jugador de Buenos Aires, després d'una temporada molt regular, amb un triomf a Bogotà, finalista a Santiago i Mèxic i semifinalista a Casablanca, s'imposà ahir a l'espanyol Alberto Martín amb relativa facilitat per 6-4 i 6-1 en el segon enfrontament de quarts de final del dia d'ahir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.