algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Carlos Moyà debuta amb un plàcid passeig

El tennista mallorquí no necessità ni una hora per tombar l'alemany Mark-Kevin Goellner

Carles Moyà entrà en joc en el Mallorca Open i va guanyar el primer combat pràcticament sense despentinar-se, en batre en dos comodíssims sets a l'alemany Mark-Kevin Goellner per 6-3 i 6-4.

Malgrat arrossegar encara molèsties a la seva danyada esquena, Moyà solucionà el partit per la via ràpida, i no va necessitar ni una hora per tombar un Goellner que donà una imatge total d'impotència i inferioritat davant Moyà, qui oferí el seu repertori de cops, amb dreta i revés, que en cap moment varen ser resposts per Goellner, que es limità a fer-se fort amb el seu servei i fer el que podia per contrarrestar la força del mallorquí. El proper rival de Moyà serà la jove promesa argentina Guillermo Coria, de 18 anys i actual campió júnior de Roland Garros.

A més de la victòria de Carles Moyà, altres dos partits centraren l'atenció del públic en la segona jornada del Mallorca Open. En el primer d'ells, que encetava el dia, el català Albert Portas demostrà que es troba en un bon moment de forma i es va desfer d'un home experimentat en el món del tennis com Andrea Gaudenzi, i ho va fer amb un contundent 6-2 i 6-2. Ara, Portas, que va ser plata a la Univesíada, s'haurà de veure les cares amb un dels poderosos del circuit ATP, el xilè Marcelo «El Chino» Ríos.

Un dels favorits per guanyar aquest Mallorca Open, Marat Safin, també inicià el seu camí a la Plaça de Toros amb victòria. El tennista rus, que des dels 14 anys ha estat visquent a València, es va prendre amb calma el seu partit davant el romanès Adrian Voinea. Cansat després d'haver-se proclamat campió al Godó ara fa tres dies, Safin es limità a conservar el seu servei i mirar de trencar un joc a Voinea. El resultat final (6-4 i 7-6) no reflecteix la sensació de superioritat que donà Safin sobre la pista palmesana.

La jornada va deixar cara i creu per altres tennistes espanyols. «Pato» Clavet es va veure impotent davant el repertori de cops de Mikael Tillstrom, un suec que a base de raquetades va treure de la pista al madrileny (6-4 i 6-3). D'altra banda, Galo Blanco sí va accedir a segona ronda en vèncer Stanoytchev per 6-1 i 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.