algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Agassi i Sampras resolen amb molta facilitat els vuitens de final

Hewitt, Kuerten, Lapentti i Gambill completen el quadre de quarts

Els nord-americans Andre Agassi i Pete Sampras, els dos màxims favorits a la victòria final en el torneig de Key Biscaine, segon Màsters Sèries de la temporada, resolgueren amb facilitat els seus respectius compromisos als vuitens de final.

Agassi va necessitar 1 hora i 38 minuts per doblegar l'australià Patrick Rafter, que partia com a quinzè cap de sèrie, per un doble 6-4. Ara, en els quarts de final, es mesurarà amb el britànic Tim Henman, que donà la sorpresa en eliminar del torneig el xilè Marcelo Ríos en tres sets.

De la seva banda, Sampras, que parteix com a segon favorit al triomf a Miami, superà amb comoditat el britànic Greg Rusedski per 6-3 i 6-3. El seu pròxim rival, amb el qual lluitarà per una plaça a les semifinals, serà l'equatorià Nicolas Lapentti, qui, després de derrotar dilluns Fèlix Mantilla, no va haver ni de botar a la pista per imposar-se a Thomas Enqvist, obligat a retirar-se per una indisposició intestinal. Gustavo Kuerten, Wayne Ferreira i Jan-Michael Gambill completen el quadre de classificats per als quarts de final masculins.

Pel que fa al quadre femení, la nord-americana Lindsay Davenport, cap de sèrie número 2, i la francesa Sandrine Testud (número 12) ja s'han assegurat el pas a les semifinals, en imposar-se a la russa Nadejda Petrova i la nord-americana Jennifer Capriati, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.