cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

El COE concedeix l'Orde Olímpic a Marga Fullana

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) va aprovar ahir concedir els Ordes Olímpics a la ciclista mallorquina Marga Fullana, entre a altres esportistes espanyols.

A més de la campiona de bicicleta de muntanya nascuda a Sant Llorenç, el COE també premiarà esportistes de la talla de la saltadora de longitud Niurka Montalvo, el ciclista campió del món en ruta Óscar Freire, els motociclistes campions del món Àlex Crivillé i Emilio Alzamora, el tennista català Àlex Corretja, la patinadora Sheila Herrero, el gimnasta Jesús Carballo, el pelotari José Ramón Uriarte i els ciclistes Dori Ruano i Isaac Gálvez.

Així mateix, també s'aprovà que s'entreguin Plaques al Mèrit Olímpic a les universitats autònomes de Madrid i Barcelona, Universitat Complutense de Madrid i a les Fundacions Andalusia Olímpica, Castella-la Manxa Olímpica i Miguel Indurain.

També es decidí que la medalla d'or als Jocs de Sidney es premiarà amb 11 milions de pessetes. Aquestes propostes varen ser presentades per la Comisió de Distincions i Protocol del COE el passat 15 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.