muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Darrer test abans de la llista definitiva

La selecció espanyola s'enfronta avui en partit amistós a Itàlia a l'estadi Olímpic de Montjuïc

La selecció espanyola s'enfrontarà avui (21.15 hores/TVE1) en partit amistós a Itàlia a l'estadi Olímpic de Montjuïc, un matx que suposarà el darrer test per a José Antonio Camacho amb vista a l'elaboració de la llista definitiva de jugadors que viatjaran el pròxim estiu a Holanda i Bèlgica per prendre part a l'Eurocopa.

El partit davant Itàlia servirà per tal que el seleccionador aclareixi dubtes abans d'oferir "un dia després del final de la Lliga" la llista definitiva per a la cita europea, en la qual es trobaran a Noruega, Eslovènia i Iugoslàvia a la primera fase. Abans, haurà d'enfrontar-se a ambdós amistosos a Suècia i Luxemburg, els dies 3 i 7 de juny respectivament.

Per alguns jugadors, cas dels debutants Juanfran, del Celta de Vigo, i Rufete, del Màlaga, serà la seva primera ocasió de convèncer el tècnic, que per altra part torna a comptar amb jugadors com Cañizares, Helguera o Alfonso, els quals avui poden obtenir també oportunitat de reivindicar-se després de mesos d'absència.

Amb les baixes d'il·lustres com Hierro, Sergi, Mendieta, Luis Enrique o Morientes, Espanya cercarà avui la seva primera victòria en l'any 2000, en el qual fins ara només ha disputat un amistós que solucionà amb derrota (3-1), el passat 23 de febrer a Split contra Croàcia, i la primera també des que assolí la classificació per a l'Eurocopa.

Avui, una nova prova de foc, davant Itàlia, selecció contra la qual empatà (2-2) a l'estadi Arechi de Salerno en un amistós disputat el 18 de novembre de 1998, darrera vegada que espanyols i italians es varen veure les cares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.