algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Triomf final per a Quique Riera

Santandreu s'imposà en la darrera jornada a la Platja d'Alcúdia

Els corredors illencs dominaren la setena i darrera jornada de la Challenge Un Hivern a Mallorca, el Gran Premi Hotel Bocaccio, amb sortida i arribada a la Platja d'Alcúdia, uns 127 km. Pere Santandreu (Son Servera-Bicicletes Sancho) s'adjudicà la victòria, i superà en l'esprint Quique Riera (Emaya-Tenis Arenal), Joan Vicenç Maties (Illes Balears) i l'austríac Helmut Dollinger. El ciclista del CC Arenal es proclamà vencedor de la Challenge, seguit del suec Klas Johansson i de Maties i Tomeu Soler (Illes Balears) i Vicenç Reynés (Coprusa Burgos).

L'adversa climatologia va ser l'enemic principal dels participants, que havien de recórrer 12 voltes en un circuit interurbà, i de més de cent inscrits només acabaren la prova 31 corredors, la gran majoria d'ells ciclistes illencs.

Club Ciclista Arenal compta amb el patrocini dels ajuntaments de Palma i Llucmajor, el Foment de Turisme de Mallorca i la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes.

Gràcies a aquesta correguda els corredors estrangers, que aprofiten per preparar la temporada a l'Illa, tenen la possibilitat de competir al costat dels ciclistes illencs. Una promoció que ajuda a augmentar any rere any el turisme d'hivern, especialment de ciclistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.