algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

El duel Sampras-Moyà està servit

El mallorquí es va desfer ahir de Juan Alberto Viloca per 6-4 i 6-2

El duel entre el tennista mallorquí Carles Moyà i el nord-americà Pete Sampras està servit a la segona ronda del torneig de tennis de Key Biscayne, segon Masters Series de la temporada que va començar a disputar-se ahir dijous a les pistes del club de Crandon Park, de Miami.

Moyà es va desfer de Juan Alberto Viloca per 6-4 i 6-2 en 69 minuts, un aperitiu i també assaig per preparar el seu duel contra l'exnúmero 1 del món, amb el qual s'ha enfrontat ja en tres ocasions, amb una sola victòria, en el Màsters del 1997 a Hannover.

Viloca, que havia sortit de la fase prèvia, aguantà durant el primer set que durà 38 minuts, però el deixeble del colombià William Pato Àlvarez, es desinflà en el segon. L'agressivitat de Moyà que sumà a tot el partit 22 cops guanyadors per només cinc del seu rival, i que va perdre una sola vegada el seu servei, varen tenir la culpa.

El nord-americà Sampras, que parteix com a segon favorit, està exempt de la primera ronda, però malgrat això, va prendre bona nota del joc desplegat pel mallorquí. El rus Yevgeny Kafelnikov, actual líder del rànking de l'ATP, encapçala la llista dels tennistes del circuit professional que competiran en el tercer Obert de Mallorca, que tindrà lloc de l'1 al 7 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.