cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

A Istanbul a jugar, no de turisme

Fer un bon partit i recuperar l'ànim, objectius dels mallorquinistes avui a l'Ali Sami Yen

Xerrada tècnica, vídeo i de passeig. La plantilla del Reial Mallorca no vol, de cap de les maneres, que algú pugui pensar que és a Istanbul de turisme, amb la simple intenció de cobrir l'expedient.

Fernando Vázquez no és un inconscient i intenta recuperar anímicament l'equip de l'ensurt que suposaren les derrotes davant els turcs i el Racing de Santander a l'estadi de Son Moix. L'equip es troba motivat, amb moltes ganes de fer un bon paper a l'infern turc i amb la manifesta intenció de guanyar dissabte a València.

El tècnic gallec del Reial Mallorca té clar que dels pròxims tres partits que ha de disputar l'equip dependrà, molt probablement, la seva continuïtat a l'entitat. En tot cas, ni tan sols amb el mateix nombre de derrotes es podria assegurar que Vázquez seria destituït. La decisió final, com se sap, no depèn dels responsables del Reial Mallorca que fan la seva feina a Palma, sinó que Antonio Asensio té en aquest cas la darrera paraula. Sigui com sigui, el fet constatable ara per ara és que l'equip es troba en una bona situació a la classificació de Primera Divisió i que just quatre punts el separen de la zona que dóna opció a disputar la Copa de la UEFA la temporada pròxima. D'altra banda, també és un fet clar que els homes de Fernando Vázquez han entrat en crisi i que la ratxa de mals resultats es perllonga excessivament en el temps.

Ara bé, el cert és que després d'una llarga conversa entre el tècnic mallorquinista i els seus homes, s'inicià una ràpida excursió turística. Visitar Istanbul i no acudir a Santa Sofia és poc menys que un gran pecat. Així, els homes de Fernando Vázquez aprofitaren ahir la jornada matinal per visitar aquesta mesquita, tal com feren també la resta de membres de l'expedició vermellenca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.