algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

L'italià Colombo, el més ràpid de la Setmana Catalana

El corredor del Cantina Tollo s'imposà en l'esprint a Empuriabrava

L'italià Gabriele Colombo, de l'equip Cantina Tollo, fou el vencedor, a l'esprint, de la segona etapa de la 37a edició de la Setmana Catalana de ciclisme, disputada entre les localitats gironines de Lloret de Mar i Empuriabrava, de 170'7 quilòmetres. Colombo, que aconsegueix així la seva primera victòria d'aquesta temporada, invertí 4 hores, 11 minuts i 20 segons, al mateix temps que el nou líder, l'espanyol Javier Pascual Rodríguez (Kelme), igualat amb el també espanyol Santi Blanco (Vitalicio), mentre que el fins aleshores líder Unai Etxeberria desapareix dels primers llocs.

Si la victòria fou per a Colombo, un il·lustre vengut a menys i vencedor fa uns anys de la Milà-San Remo, el protagonisme fou per a altres corredors per diferents motius. Al començament, per al flamant campió del món, l'espanyol Óscar Freire, qui deixà la cursa per dolors en la seva cama esquerra i el belga Dave Bruulandts, qui hagué de deixar la cursa per excés d'hematròcrits.

Després, ja en cursa, foren l'espanyol Juan Antonio Flecha i els italians Giuseppe di Fresco i Alessandro Baronti, qui durant molts minuts fou el líder provisional de la cursa. Aquests tres corredors es fugaren en el quilòmetre 5 i arribaren a tenir fins a 8:18 minuts en el quilòmetre 96, per ser neutralitzats, primer Di Fresco en la pujada a l'alt de la Pedrafita, en el quilòmetre 125, i després, a només mitja dotzena de quilòmetres per al final, Baronti i Flecha. De tot el que passà el que millor partit en tragué fou el flamant vencedor, Gabriele Colombo, qui s'imposà en un ajustat esprint al seu compatriota i company d'equip Ruggero Maarzoli i al suís Beat Zberg, que creuaren la línia d'arribada a continuació i, evidentment, el nou líder, l'espanyol Javier Pascual Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.